Свързани новини

07.12.2009 10:28

Марио Тагарински: Аз не съм кукла на конци

Видян 1812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ти, ако си кукла на конци, аз не съм." Това заяви Марио Тагарински в разговор по телефона със зам.-председателя на РЗС Димитър Абаджиев, пред медиите, предаде БГНЕС.


Тагарински добави, че е напуснал партията по своя воля и определи акцията на РЗС по издирването му като "чиста ченгиджийница". "Дойде ми до гуша", каза още депутатът в телефонния разговор. „Днес е празник и аз имам право да го празнувам със семейството си. След тая идиотщина прекъсвам всякакви отношения с вас. Каквото трябва, съм направил. На никой нищо не дължа, ако не бях аз нямаше да има група“. Тагарински призова Абаджиев да бъде човек на честта и заяви, че ще се срещне с него, но не днес.


Вчера Абаджиев е разговарял с Тагарински и е получил уверението му, че напускането на парламентарната група е изцяло по негова воля. Съпредседателят на РЗС призова депутата да напусне парламента. „РЗС е голям проект, зад който стоят 200 000 души, които са вложили огромна сила, енергия и средства и ако някой, който организира целия този сценарий, си мисли, че всичко това може да бъде простено от тези хора, той се лъже .Това е вид политическо отвличане и рекетьорство от страна на ГЕРБ“ , каза още Абаджиев. Според него вчера премиерът Борисов и Марио Тагарински са имали среща в 13:00 в столично заведение /по това време премиерът беше на посещение във Варна - бел.ред./.


С напускането на Тагарински се е целяло да бъде отстранен Яне Янев от председателството на антикорупционната комисия и от комисията за контрол на ДАНС. Симпатизанти на партията от Враца и от Югозападна България вече искат да се срещнат с Тагарински, обясниха още от РЗС. Абаджиев отиде пред дома му на столичния бул. "Дондуков" № 44, за да настоява да говори с бившия си колега. Вместо да им отвори вратата на дома си, той отговори на телефонното обаждане от страна на зам.-председателя на партията.


Колеги на Тагарински продължават да са озадачени от поведението му, тъй като до този момент той не е демонстрирал несъгласие с политиката на РЗС. Депутатът Димитър Колев, заяви, че от партията се притесняват, че Тагарински е под въздействието на психотропни вещества, тъй като той има необяснимо поведение и явно се оказва натиск върху него.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец