Свързани новини

03.09.2009 10:20

Николай Цонев: Розови истории сриват имиджа на МО

Видян 2704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако имаше злоупотреби, контролната система в Министерството на отбраната щеше да ги установи, заяви бившият министър на отбраната Николай Цонев за обвиненията за злоупотреби по време на неговия мандат, информира БГНЕС.



Убеден съм, че контролната система в Министерство на отбраната би установила, ако има нередности. Системата за обществени поръчки и работещите в нея 20 човека дават възможността те да бъдат засечени, каза Цонев. Според него столът в министерството е бил направен за служители и гостуващи делегации. Обменът със НАТО и покриването на стандартите е причина за развлекателната програма в почивните домовете на МО. По думите му развлеченията са включвали спортни игри и др. Той смята, че отговорността за розовите БМВ-та носи директорът на изпълнителната агенция, която ги е купила, а след това още две агенции, които са ги наследили, но не са ги пребоядисали. Според Цонев оправданието, че министър е разписал заповедта за тях е некоректно. "Съжалявам, че тези розови истории развалиха имиджа на министерството, който съм градил. Розовите БМВ-та никога не са били ползвани от Министерство на отбраната", заяви той. Той обясни, че не се притеснява от проверките.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион