Свързани новини

03.09.2009 09:48

„Галерия“ ще бъде разсекретена следващата седмица

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Делото "Галерия" ще бъде разсекретено следващата седмица, каза членът на комисията за контрол над ДАНС в парламента и депутат от ДПС Камен Костадинов. Той отново обясни, че след изслушване на сегашния директор на агенцията Цветлин Йовчев е станало ясно, че разработката "Галерия" е била поръчана от предишния ръководител на ДАНС Петко Сертов, информира  БГНЕС.


Надяваме се до следващото заседание на комисията за контрол на ДАНС следващата седмица "Галерия" да бъде разсекретена, каза Костадинов. Според него след разсекретяването на разработката ще се види, че е имало много инсинуации около съдържанието й. От изслушването на Йовчев стана ясно, че целта на "Галерия" е била да се провери лоялността на част от служителите в ДАНС и така да се провери откъде има изтичане на информация, каза още Костадинов. Цветлин Йовчев е добър професионалист, не мисля, че ще върне агенцията назад, допълни той в и поздрави премиера Бойко Борисов за избора му. ДПС няма да опъва чадър над никого, заяви Костадинов по повод сформирането на парламентарна комисия, която да разследва управлението на кабинета "Станишев".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион