Свързани новини

06.08.2009 17:57

Съдът остави за постоянно в ареста групата на Митьо Очите

Видян 2192 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бургаският окръжен съд наложи постоянна мярка задържане под стража на престъпната група от 6-ма души ръководена от Неделчо Неделчев бивш охранител и шофьор на несебърския бос Димитър Желязков – Очите, предаде БГНЕС.



БГНЕС припомня, че прокуратурата внесе искане за постоянен арест на заловените преди дни седем наркоразпространители. Отрядът заработва след влизането на Димитър Желязков – Очите в затвора и се ръководи от шофьора и бодигарда му Неделчо Неделчев. Сред арестуваните е и Гроздан Балабанов, който вече изтърпя двегодишната си присъда за участие във въоръжената престъпна група. Още през 2007 година той беше арестуван заедно с Димитър Желязков. Мерки ще бъдат гледани днес още на Иван Петров, известен като Гагара, Иван Колев – Банана, Димитър Христов, Васил Манев. Преди тези арести полицаите са арестували Христо Бисеров, на когото днес няма да се гледа мярка, но ще бъде присъединен към престъпната група.
В продължение на 11 месеца антимафиоти и разследващи полицаи от Бургас заедно с Бургаска окръжна прокуратура осъществяваха наблюдение на членовете на групата и документираха престъпната им дейност. Срещу тях са събрани данни и доказателства за организиране, ръководство и участие в престъпната група за разпространение на наркотици. Документирани са механизма на престъпната дейност, както отделни престъпни деяния, свързани с наказателни акции по поддържане на монопола върху наркопазара.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,