Поне 20 мандата губи ППДБ в новия парламент

Свързани новини

15.04.2024 13:39

Поне 20 мандата губи ППДБ в новия парламент

Видян 1401 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От 20 до 30 мандата спрямо сегашните ще изгуби коалицията ППДБ след изборите за нов парламент, показват първите данни от предстоящите да излязат след 20 април социологически проучвания. Резултатът на сглобката от 6 партии ще бъде максимум 15%, но по-възможните варианти са и по-ниски.

Това може да остави ППДБ на трето или дори на четвърто място, тъй като разликата с процентите на ДПС и Възраждане е далеч под рамките на статистическата грешка. БСП засега е бетонирана на петата позиция, но при продължаващ тренд на нарастване за подкрепата на ИТН е възможно партията на Слави да оспори мястото на сектата на Нинова.

Досега публикуваните сондажи бяха за периода преди избухването на скандалите с провалената ротация и контрабандата, които обаче се отчитат в новите проучвания на общественото мнение.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тони Кръстев до Аnonimen 15.04.2024 16:43

    Троле - анонимник, всички социолозите дават растеж на ИТН и тенденцията, за която пошие, е още от местните избори, където не им даваха 1 съветник в София, а взеха 3, взеха кмет на областен град и т.н. Статията е напълно обективна и правдива

  • 001 Anonimen 15.04.2024 15:38

    Тендециозно написано! И какви точно може да са причините за "нарастващия тренд" при ИТН!? Та там са само недоразумения и политически трупове!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот