Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер.

Свързани новини

08.04.2024 09:48

С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата: Пеевски

Видян 428 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер. И мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата. Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента“. Така председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски коментира на брифинг в Народното събрание думи на премиера в оставка Николай Денков, който го определи като „най-голямото зло, което се случва на България“.

„Постоянно да ми звънят и да идват, а пред вас да дават някакви странни изявления. Слушах с интерес какво се обяснява – кой къде е ходил, в кои централи. При Борисов в централата съм ходил, но сме ходили с Христо Иванов заедно. Специално за „Дневник“ и те имат интересни въпроси, ще кажа - с Прокопиев сме били при Борисов заедно. С всички тези хора навсякъде съм бил, навсякъде заедно“, разкри Пеевски пред медиите. По-късно "Дневник" заглуши името на своя издател Иво Прокопиев от видеото на Делян Пеевски:

На въпрос дали може да продължи диалогът с „Продължаваме Промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) и след предсрочните парламентарни избори, той отбеляза, че това зависи от тях. „Но това трябва да приключи - постоянно да ми звънят, да идват, а после пред вас да дават странни изявления“, добави Пеевски. Е, те със злото ли живяха девет месеца“, запита той.

„Денков е най-слабият премиер в историята. Девет месеца му държах ръката и му помагах и той пак не се справи. Направо не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих девет месеца, който видяхте, че изобщо не се справя с длъжността на премиер и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата, който , когато се наложи да отида до тоалетна при преговорите с миньорите, ми прати смс „Има ли проблем, че излизаш?“, точно този човек, да говори така. Този, на който му държах ръката толкова и му помагах, не мога да повярвам...“, каза още Пеевски.

За оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев, председателят на ДПС посочи, че няма информация.

За казуса с агенция „Митници“ Пеевски коментира, че това е отговорност на Асен Василев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак