Не ме интересува какви са ви заплатите: СФ-кметът, утроил своята към шофьорите

Свързани новини

26.03.2024 18:33

Не ме интересува какви са ви заплатите: СФ-кметът, утроил своята към лекарите и шофьорите

Видян 2062 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече над два часа продължава протестът на медицинските сестри, работещи в детските ясли и училища в София, които са пред сградата на Столичната община.

“По-добре здрави деца, отколкото богат кмет!”, гласяха някои от плакатите, предаде Tribune.bg.

След като протестиращите дадоха ултиматум от 10 минути някой от управляващите да слезе и да чуе исканията им, изненадващо от “Раковска” се появи Васил Терзиев с трима пиари и с охраната си. Сърдит на хората, че му развалят спокойствието, той обяви, че ще говори, но ако не го обиждат.

“Без свирки!”, разпореди Терзиев, което предизвика гневът на възрастните здравни работници.

Докато кметът на София се тръшкаше и тропаше с крак, че протестиращите си позволяват да му отговарят, зам.-кметът по финанси започна да говори за увеличението на заплатите в Столичната община. Крайно разгневените граждани заявиха, че при 9000 лева заплата е нормално да правиш дарения, но добавиха, че са там заради своето заплащане и не ги вълнуват парите на кмета.

“И нас не ни интересуват Вашите заплати”, сопна се заместникът на Терзиев (вляво). След което сърдитите управляващи се врътнаха и се прибраха в Общината с полицейски кордон, докато хората отвън ги освиркват.

Терзиев: Няма да допусна да си говорим на "бе". 5 минути по-късно: "Стига сте ме обиждали, бе"

Общински съветници разказват, че по разпореждане на кмета всички входове на Столичната община са били заключени.

Заради липсата на диалог протестиращите обявиха ефективни стачни действия и призоваха родителите на децата в ясли и училища в София да ги подкрепят!

Въпреки че бяха заключени в Общината общински съветници от ГЕРБ-СДС и БСП все пак успяха да излязат при протестиращите. Председателят на Комисията по бюджет и финанси Димитър Вучев покани 6 души преговорен екип в сградата на СО, за да чуе исканията им.



 

 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 27.03.2024 22:20

    онкологът установява постоянно увеличаване на броя на млади хора с рак. I run a clinic for early-onset cancer in adults and we're seeing more and more people in their 40s with cancer.' Maia Kennedy, 38, of Hackney, London, today told of her own cancer journey, which shared similarities with the 42-year-old Princess of Wales'.

  • 003 Anonimen 27.03.2024 22:14

    нов ужас, ще набодат момичетата с антиваксината за папилома вирус в болница вита, искат и момчета, тези наглеци и неграмотници ще съсипят децата с родители, които нищо не разбират - в мрежата има статия за болните от рак под 50 години - най-много са в Австралия и Нова Зеландия, където са наболи най-много момичета с тази отрова, както и почти цялото население насилствено е набодено с ковид боклуците, алчните за пари псевдодоктори не спират, бабичката аргирова на близки казва да не се ваксинират , а от медиите агресивно рекламира боклуците на фарма мафията.Прочетете за многобройните смъртни случаи и тежки увреждания от буламача на лъчо мозъка - той е основен лобист

  • 002 Anonimen 26.03.2024 23:41

    Прав си читателю 001, видьов ден ще има със сигурност за крадците от т.н."34 год.преход " ... Защо ще има ли ?! ами защото има закон за борбата на противоположностите . Не може Бог да позволи Рогатият постоянно да върши зли дела - след злото, винаги идва доброто т.е.видьов ден

  • 001 Anonimen 26.03.2024 19:10

    Поредната наглост и омраза от страна на управляващите, но народният гняв ще ги настигне.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв