В Осака, Япония, хотел, наречен "e-Zone", насърчава гостите да се отдадат на часове на стрийминг сесии в "среда, която не можете да изпитате никъде другаде".

Свързани новини

30.03.2024 07:03

Вътре в гейминг хотела в Япония, където гостите са насърчавани да "играят по цял ден"

Видян 5049 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със сигурност това е най-добрият хотел за геймъри.


В Осака, Япония, хотел, наречен "e-Zone", насърчава гостите да се отдадат на часове на стрийминг сесии в "среда, която не можете да изпитате никъде другаде".


Интериорът може да бъде описан само като рай за геймърите. Първите три етажа са посветени изцяло на електронните спортове и са оборудвани с над 70 компютъра и геймърски столове, които примамват клиентите да "играят по цял ден".


Първите два етажа са отворени пространства, осветени с червени LED светлини и съдържащи разположени един до друг редици от компютърни монитори. В тези зони често се провеждат турнири, като игрите се показват на големи монитори на тавана.


На третия етаж са разположени компютри, които могат да се използват както от отделни лица, така и от групи. Познати още като "синьото брашно", гостите се насърчават да играят по начин, който отговаря на техния "стил на игра".



След като приключат с игрите, гостите могат да презаредят в малки стаи "капсули". Хотелът предлага 87 капсули, от които 78 стаи само за мъже и 9 стаи само за жени.


Хотелът предлага стандартна кабина с ширина на леглото 100 см за 4000 йени (21,17 паунда/ 27,04 долара) на вечер. И премиум кабина за 8000 йени ( 54,09 долара) с ширина на леглото 150 см. И двата типа кабини имат достъп до душ.


Осмият етаж е предназначен за каюти само за жени. Според уебсайта на хотела той е предназначен за "безопасно и удобно ползване от жени".


Наред с капсулите си хотелът предлага и три самостоятелни стаи, изградени за настаняване на осем души. Всяка стая е оборудвана с високотехнологични компютри за игри, легло за всеки човек и душ с комплект удобства.


Гостите могат да избират между частна стая с две легла на цена от 16 000 йени (84,73 паунда/ 108,22 долара) на вечер или частна стая с четири легла на цена от 32 000 йени (169,42 паунда/ 216,44 долара) на вечер.


За тези, които не желаят да пренощуват, все още могат да резервират игралните съоръжения на хотела. Цените започват от 350 йени (1,85 паунда/ 2,37 долара) на час.


За подобряване на гейминг изживяването се предлага различно оборудване под наем - от LED клавиатури и "ултрабързи" гейминг мишки до гейминг очила Razer, които блокират сините лъчи.


 Източник: DailyMail


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни