Кирил Петков е свалил на земята с удари депутата от ПП Александър Дунчев

Свързани новини

05.02.2024 14:31

Киро би депутат в Министерския съвет: Жертвата и свидетел

Видян 2139 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кирил Петков е свалил на земята с удари депутата от ПП Александър Дунчев - единственият доказан борец срещу корупцията в редиците на Промяната. И това се е случило не къде да е, а в премиерския Кабинет №1. На станалото има и свидетели. Тогава Петков е премиер и това обяснява защо Дунчев беше свален от водач на листата на ППДБ в София-област "по втория начин", въпреки протестите на организацията в региона.

Всички тези неща бяха огласени в ефира на Евродикоф по Евроком от свидетеля на нелепия и невиждан в родната история за 145 г. правителство инцидент Георги Георгиев от Боец, като  писмено са потвърдени и от потърпевшия в негов коментар, показан на екрана. Според Георгиев свидетел на станалото е била и Лена Бориславова, която мълчи по темата и не потвърждава. Трае си и Кирил Петков, който иначе е виден противник на нападенията на другите, а също така и се представя за носител на европейските ценности.

Напомняме, че Дунчев стана шеф на Агенцията по горите при служебното правителство, в което Петков и Василев бяха министри и изгря политическата им звезда. Човекът, който започна борбата с корупцията за милиарди в лесосектора, окупиран от ДПС, повярва на двамата си колеги и се присъедини на старта на партията им ПП. Стана и народен представител от нея.

С идването им на власт обаче те пратиха неговата борба в десета глуха, а той започна да се изказва против "генералната линия на партията". За което пострада и в буквален смисъл с ударите на Киро, чийто татко Петко е инструктор по бойни спортове и поради това - близък приятел на Алексей Петров, който пък беше не просто бит, а убит при сегашното управление на Киро и Асен.


Илиян Костадинов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.02.2024 00:24

    бил го бил, защото човечецът няма медийна грамотност, ако знаете какво значи това, такъво нящо се изучава май само с макаренковски методи вероятно, от тази грамотност хората престанаха да гледат трите телевизийки, основно зрители са останали само за стани богат , последния печели и от сорта разни развлекателни предавания Кирето си мисли, че е каубой или нещо подобно

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева