Крадлив автомат гълта банкноти на Летище София

Свързани новини

04.12.2023 13:37

Крадлив автомат гълта банкноти на Летище София, персоналът нехае

Видян 1488 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крадлив автомат глътна само за 2 минути 2 банкноти – от 5 и от 20 лв., на двама различни пасажери, без да даде избраното и да върне ресто на вътрешните линии на Летище София в неделя вечер.


За наглата измама веднага бяха сигнализирани хора от персонала на аерогарата, но те не взеха никакви мерки. Единственото обяснение беше, че това става „непрекъснато”, но се оказа, че не било ничия грижа и отговорност да поправи нелепата ситуация. Една от близките до машината служителки даже се радваше като добиче на ситуацията и реакциите на пасажерите, които са измамени, което е абсолютно недопустимо. Както и безучастието на чиновниците от служба Информация.


Става въпрос за пътникопоток от около хиляда души на ден и измама от хиляди левове дневно и десетки хиляди месечно, която не е от ден или два, както свидетелстват служителите на летището.


Скоро ще разкажем надълго и нашироко за още нередности, вече свързани с некачване на борда на явили се пътници и тоталната дезинтересираност от проблема на всички отговорни по темата.



Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.12.2023 18:23

    Не се лъжете от тези автомати там всичко е ужасно скъпо, минете през т.н. фрии шоп там има напитки на много по-нормални цени

  • 001 Чурулик Марийкин 04.12.2023 13:50

    За пръв път ЧУВАМ, че ДОБИЧЕ може да се радва !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.