Бившият депутат от ИТН Кирил Симеонов шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека в събота вечер

Свързани новини

13.11.2023 15:14

Депутат от ПП, неадекватен в чалготека

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият депутат от ИТН Кирил Симеонов шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека в събота вечер, разкриха пред ПИК очевидци.

Симеонов, който е известен с участието си във ВИП Брадър и отцепването от Има такъв народ, като впоследствие пристана на Продължаваме промяната, е забелязан дискоета в компанията на съпругата си и активисти на партията от Варна. Припомняме, че той беше "намърдан" в борда на ръководството на ВиК, след като не успя да стане депутат на последните избори. В качеството си на зам.-председател в ръководството той управлява над 1 млрд. лева.




Заедно с нови общински съветнции и районни кметове от ПП във Варна Симеонов обръщал чаша след чаша алкохол, а посетители дори се сблъскали с него, докато визал с друг мъж в тоалетната. Потресени варненци изпращат и снимка на малка масичка в тоалетната, на която личат остатъци от бели линии. Според тях масата е била в това състояние веднага след излизането на Симеонов и на другия мъж от тоалетната. Те основателно питат какво може да са правили двамата в кабинката, след като мястото за облекчаване е само едно.


В компанията на Кирил Симеонов "Киро Брадъра" във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който спечели изборите за районен кмет на "Приморски". От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК).



Мъжът вдясно е Николай Желязков - райнонен кмет на "Приморски". Мъжът вляво е Мартин Димитров - общински съветник от ППДБ. Най-вляво е София Колева - също общински съветник.



Масичката в тоалетната веднага след излизането на Симеонов

Според запознати Желязков е приближен на Даниел Лорер. Поставен е в ДКК по същото време, по което Кирил Симеонов беше назначен за зам.-председател на Надзорния съвет на ВиК.

В нощното заведение с бившия депутат са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ППДБ - София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому неизвестни, но очевидно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Най-скандално от всичко обаче е било поведението на Киро Брадъра, който дори и в присъствието на жена си преминавал всякакви граници, алармират читателите ни и питат така ли трябва да се държат управниците в страната.

Този случай повдига няколко въпроса:

Какво прави Кирил Симеонов с друг мъж в единична тоалетна в нощно заведение?

Готов ли е да се подложи на тест за наркотици?

Какво празнуват хората на ПП? Може би влизането в местната власт?

Ще осъдят ли поведението на своите хора Кирил и Асен, или за тях това е нещо естествено?




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог