"Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в България - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС", това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук.

Свързани новини

13.07.2023 14:44

Тройната коалиция се доказа: Слави

Видян 1059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в България - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС", това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук.

"Тези три политически субекта имат управляващо правителство, избрано с техните гласове, а днес избраха председатели и заместник-председатели на парламентарни комисии. Човекът-полиглот, човекът “конгрaчулейшънс”, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е … неговото име е… Бойко Борисов", допълни Трифонов.

"Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкова логично и толкова срамно, но е факт. И той беше избран с гласовете на харвардските възпитаници, негови предишни опоненти и сегашни партньори, белите якички на корупцията - Продължаваме промяната и Демократична България. Сделката е толкова явна", пише още той.

"Приятелят на истината, човекът с двойното гражданство, нашата гордост пред европейските ни партньори, и той е… неговото име е… Кирил Петков. Той пък беше избран за председател на Комисията по въпросите на Европейския съюз. Така стават нещата: брак по сметка, младите се обичат, въпреки че един от младите е стар, кумува Делян Пеевски, Европа се радва и танцува."

"И няма да престана да се изненадвам на двойния стандарт, който ни заобикаля. Хайде да си представим, че когато ние спечелихме изборите и бяхме направили правителство заедно с ГЕРБ-СДС, подкрепено от ДПС, какво щеше да стане? Какво щеше да се изсипе срещу мен? Какво щяха да говорят медиите от сутрин до вечер? Как щяха да се държат водещите журналисти и какво щяха да пишат сайтовете? Така е. Така стоят нещата. Но пък всеки има право да избере как да се държи и как да живее. В крайна сметка живеем в демократична система и крайната дума имат хората - най-големият съдник. Народът, суверенът - той решава. И ако хората харесват младоженците и кумовете и този брак по сметка, ще наблюдаваме един интересен съвместен семеен живот. А ако хората решат друго, разводът е неизбежен. Само едно нещо не разбрах - кой от младоженците е булката", допълва още Трифонов.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес е време да се вгледате в грешки от миналото и да ги премислите отново

Днес е подходящо време да се вгледате в грешки от