Свързани новини

13.07.2009 09:31

Поставиха плоча в памет на зверски убитата Радостина Евтимова

Видян 3233 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колеги на зверски убитата студентка от Икономическия университет във Варна Радостина Евтимова днес поставиха плоча от гранит в нейна памет, предаде БГНЕС.


Тя е със снимка на красивото момиче, а възпоменателният надпис гласи „Помнете Радостина на 21 г.” Подписана е от колегите й от ВИНС. Средствата за плочата са събрани от състудентите й. Днес десетки дойдоха на церемонията, която се състоя до дръвчето в памет на Радостина пред Варненския окръжен съд в морската столица. Почти всички носеха цвета, а в очите на повечето се виждаха сълзи. Присъстващите запалиха свещи и запазиха минута мълчание в нейна памет.


Пред събралите се майката на Радостина – Таня Евтимова за пореден път заяви, че вярва в българското правосъдие, но допълни, че не вярва в нищо, което се говори от адвокатите на обвинения в убийството на младото момиче Георги Цветанов. Таня Евтимова каза още, че няма да позволи някой да прави PR за сметка на децата й. Тя допълни, че чувства приятелят й Петър като свое дете. По думите на зачернената майка любовта, която е имало между Петър и Радостина е била много чиста. Пред медиите майката изрази надежда, че в най-скоро време ще има съдебен процес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец