Свързани новини

06.07.2009 09:32

Румен Овчаров: ДПС има вина за загубата на БСП

Видян 2176 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Загубата ни не е катастрофална и е загуба, която не сме очаквали. Това каза председателят на градската организация на БСП Румен Овчаров, който бе и министър на икономиката в правителството на Сергей Станишев, предаде БГНЕС.


На въпрос дали това се дължи на връзките на ДПС с БСП той отговори: "Естествено това е причината". Феноменът на НСДВ се повтаря, но в нов вид, в последните 10 дни от кампанията, заяви Овчаров. Наблюдавахме едно възкръсване на ГЕРБ през последните дни. Според Овчаров изказването на Ахмед Доган е активизирало вота на българските гласоподаватели и оттук идва резултатът на ГЕРБ.
БСП привлече максимума от своите избиратели, които са между 100 и 750 хил, заяви той. Една сила ще поеме отговорността за управлението, коментира резултатите Овчаров, което той оцени като добър вариант по време на криза. Въпреки лошите прогнози, според него, ще имаме легитимно правителство със стабилна парламентарна подкрепа. Той се надява, че то бързо ще вземе решенията, които са необходими с оглед на минимализиране на ефектите от кризата. Управлението на Тройната коалиция е било оценено, според него ,на вота на евроизборите, а последните избори са повлияни от негативната кампания. Той отказа да коментира отговорността за икономическата криза в страната, като прехвърли отговора в ръцете на премиера Станишев. За оставките в редицата на червените след ниските резултати Овчаров зави, че все още е рано да се коментира.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей