Тя се зарича да заведе и други дела. "След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки", пише тя.

Свързани новини

28.02.2023 14:52

Лена съди сценаристите на Слави за 40К

Видян 1227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ексшефката на кабинета Петков-Нинова Лена Бориславова завежда дело за “клевета и уронване на името” срещу сценаристите на Слави Трифонов, обяви самата тя във Фейсбук. Искът е за 40 хил. лв., уточниха от СГС пред Сега. Делото е срещу компанията Седем-осми на лидера на ИТН.


Поводът е нашумялата Песен за Лена, която беше пусната в социалните мрежи и партийната телевизия преди месец. Напомняме, че парчето взриви социалните мрежи и предизвика множество коментари. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от творчеството на сценаристите на Слави. Тя се зарича да заведе и други граждански дела. "След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки", пише Бориславова.


“Не може да има спирачки в политическата сатира”, коментира по-рано пред Nova Тошко Йорданов от ИТН.


„Един политик я получава тогава спрямо това, което е направил. За Маргарет Тачър, която е икона за демокрацията, има ужасни песни. За кревати не е имало, защото тя не е давала повод”, подчерта той.
Напомняме, че Бориславова не е първият представител на ПП, който води дела срещу ИТН. Първи беше един от лидерите на формацията - Асен Василев, който съди Тошко Йорданов.


Бившият депутат от Промяната Настимир Ананиев пък заведе наказателно дело за клевета срещу Слави Трифонов заради твърденията му, с които го обвързва с криптобанката NEXO.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката