По отношение на коментар на шефа на СС, че не държи непременно той да бъде  кандидат-кмет на столицата, Петков заяви, че индивидуалните битки не стигат до добър резултат.

Свързани новини

01.02.2023 17:47

Голямата битка е наесен: Петков

Видян 1732 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Голямата битка са местните избори”, заяви пред Nova съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков. “Там имаме нужда от 20 000 човека, общински съветници, свестни хора ни трябват", коментира той.


„Всичките имат жажда за промяна на средата, в която живеем”, коментира Петков. Той обясни, че дори и да не се намерят места в листите за парламентарните избори, ПП търсели хора, които да поемат битката за местната власт.


"Виждам дълга редица от граждански организации, които мога да се присъединят към нас за следващите избори. Например Правосъдие за всеки, Спаси София (СС), екипът За София, има групи в Стара Загора, в Пловдив", посочи Петков по повод на задаващи се парламентарни, а след това и местни избори. "Ще видите първата стъпка на един процес, който се казва обединението на добрите сили", каза той преди дни.
Напомняме, че от формацията на Борис Бонев вече обявиха, че ще търсят общо явяване само на вота в София и градовете.


По отношение на коментар на шефа на СС, че не държи непременно той да бъде  кандидат-кмет на столицата, Петков заяви, че индивидуалните битки не стигат до добър резултат.


"Ще търсим подкрепа от всички, ако отново сме първа политическа сила и няма да бъдем партийни егоисти, но проблемът е, че Петков заяви, че те искат избори заедно с местните”, коментира пред Nova зам.-шефът на НС Росен Желязков. “Тоест отсега виждаме, че коалицията между ПП и ДБ няма да иска да участват в управленска формула, защото ще търсят възможност да вземат по-голям пай в местната власт през предсрочни парламентарни избори", заключи той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.02.2023 22:06

    Петков да внимава да не се срути на 2-ри април, че тогава няма да види нищо от местните избори! Трябва да предложи радикални промени в политическата система, чрез които да се изметат несменяемите от години във властта! Иначе няма кой да гласува, освен лумпените!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец