Свързани новини

25.06.2009 10:18

Ахмед Доган: ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане

Видян 1952 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява". Това каза лидерът на ДПС Ахмед Доган пред членове и симпатизанти на партията в Шумен, съобщи БГНЕС.


Според ГЕРБ срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били "закарани" в читалището за предизборната среща с Доган. "Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно! Властта е в моите ръце", казва пред присъстващите той. И завършва: "В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това".
"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява", заяви снощи лидерът на ДПС пред около 500 членове и симпатизанти на партията, препълнили залата на драматичния театър в Шумен, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
"Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион - и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заявил още Доган. Според него всички партии са против ДПС, защото се страхуват от разрастването на му. Философията "бацил" е фундамент на ДПС, защото няма да има по-силна партия от нас, ако това се осъществи, същевременно обаче посочил той.
Доган поставил задача пред шуменската областна организация на партията да се прескочи границата от 30 хил. гласа на предстоящите избори. От самия град Шумен пък Доган поиска 6 хил. гласа. "Това е тест за вас. Направете го като жест към мен и бъдете убедени, че аз ще ви го върна. И този жест няма да е само любовта ми - в нашите общини кипи много сериозна дейност с еврофондовете, с извънбюджетни средства, насочваме и частен бизнес", каза партийният лидер и обеща, че ако се сега в Шумен се мине бариерата от 30 хил. гласа, ще дойде време, когато ще се отстоява "по-голяма кауза".
В речта си Доган се обърна и към журналистите в залата: "ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето - когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го разберете". Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".
"Когато бях поканен от ДПС, приех безпрекословно, защото бях поканен от партията, която съществува от 20 години, партията, която като птицата Феникс излезе от пепелта на огъня, който гореше в душите на хората през 1985-та и 1989-та година", каза в словото си мажоритарният кандидат на партията в шуменския избирателен район проф. Георги Колев. В залата на театъра присъства и вторият в листата на ДПС Христо Бисеров. Той подчерта, че Движението за права и свободи не просто задава параметрите на българската политика, а създава модата в нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

В навечерието на Деня на труда

В навечерието на Деня на труда, бъдете по-фокусирани