"Мисля, че намерихме компромисно решение", цитира думите му National Post, изречени по време на пресконференция по време на срещата на върха на НАТО в Испания.

Свързани новини

30.06.2022 17:00

Мисля, че намерихме компромисно решение: Макрон за РСМ

Видян 1473 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че смята, че е намерено компромисно решение по преговорната рамка за членство на Северна Македония в Европейския съюз, което включва и България.

"Мисля, че намерихме компромисно решение", цитира думите му National Post, изречени по време на пресконференция по време на срещата на върха на НАТО в Испания.

На 24 юни парламентът на България даде зелена светлина на правителството да одобри рамката за преговори за членство на Северна Македония в Европейския съюз, което може да позволи на Скопие да започне преговори за присъединяване към блока.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2022 18:37

    Французите преди години заповядаха на Меглена Кунева и С.Станишев да затворят 2-та реактора в Козлодуй ( защото си построиха атомна централа в Черна Вода - Румъния ... и нямаше на кого да продават ел.енергията , освен на освободените от Козлодуй междун. пазари ) . Не се знае каква нова заповед (гаранция Франция) е издал Макрон на цяото бг. народно събрание , че то така бързо вдигна бялото знаме ( ветото ) по въпроса за езика и гражданските права на българите в т.н. Северна Македония . Гърците са толкова силни и могъщи , че успяха без проблем от Брюксел да прекръстят ( да сменят името ) цяла независима държава и след смяната на името вдигнаха ветото си , а не преди това .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог