Свързани новини

11.06.2009 10:12

Костов и Димитров: Нужно е да се актуализира бюджета

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-страшното не е ръстът на рецесията, който е сравним с другите европейски страни, а това че не се събират парите на държавата, отбелязаха съпредседателите на "Синята коалиция" Иван Костов и Мартин Димитров, цитирани от БГНЕС.


Според тях загубите от кражби на ДДС са огромни и ще има 20% по-ниски бюджетни приходи. Затова се налага актуализация на бюджета, която очевидно сегашното мнозинство не желае да направи, а това може да се окаже пагубно за държавата, смятат лидерите на "Синята коалиция". Според тях трябва смяна на управлението и път към това са днешните разговори с ГЕРБ за общи мажоритарни кандидати. Те са нужни и за ГЕРБ, ако иска да управлява, отбелязаха съпредседателите на коалицията. Колкото до разговори с НДСВ, те могат да се водят само на основа решенията на Върховния административен съд за връщане на горите, присвоени от Сакскобургготски. Не може да не се изпълняват решенията на съда и Европа ще ни оцени по съдебната реформа и спазването на законите, заяви още Иван Костов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни