Свързани новини

02.12.2021 12:02

КПКОНПИ отново проверява столичния район Красно Село

Видян 1093 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антикорпуционната комисия КПКОНПИ е започнала нова проверка срещу кметицата на Красно село Росина Станиславова. Срещу нея вече имаше две производства със заключението, че е в конфликт на интереси, защото е назначила себе си за ръководител на европроект за топъл обяд, както и дъщеря си за сътрудник.
Сега Станиславова се проверява заради подозрения за нарушения при обществени поръчки, фиктивни назначения и неправомерно разходване на пари "цел лично облагодетелстване и облагодетелстване на трети лица".
КПКОНПИ има данни, че районната община е сключила договор за ремонт на инфраструктурна мрежа. Има информация, че че било уговорено 10% от парите за непредвидени разходи да бъдат "върнати" към чиновник от общината чрез подставени лица в частни фирми, пише в съобщението на комисията. Общата стойност на поръчката е над 1,2 млн. лв.


"Постъпил е сигнал за изградена трайна практика в община Красно село, при която разрешения за строеж или други разрешителни, издавани от общинската администрация, се забавят умишлено, като впоследствие се търсят лични срещи със засегнатите лица", твърди още КПКОНПИ.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 абсурдистан 02.12.2021 12:21

    Това е нагледно разградената държава и мафиотизираните държавни структури, да не могат година да се справят с един корумпиран и крадлив кмет на столична община. Какво остава за фамозната куха лейка на мутрата Фандъкова и нейните кражби за милиарди и доказано некомпетентно управление на СО

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния