Свързани новини

11.11.2021 17:37

Олимпийска шампионка посрещна Радев и Йотова

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионката по карате на олимпиадата в Токио Ивет Горанова посрещна президента Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова в гр. Левски. Тя подари на президентската двойка своя тениска от олимпиадата и им пожела много успехи и победа на още на първи тур.
„Гласуването е важно за такъв критичен за страната ни момент, защото е нужно да имаме силна и независима президентска институция, която да отстоява вашите интереси. Този път трябва да има справедливост и възмездие за България! Не го ли направим, означава всички следващи управляващи да ги поканим да крадат на воля. Да използват публичните средства за лично облагодетелстване и да го правят спокойно, защото ще знаят, че няма да бъдат наказани. Така България не може да продължава развитието си напред“. Това заяви президентът Румен Радев в Левски. Той посочи, че през последните дни се прави всичко възможно да изплашат, да разколебаят хората да гласуват, да дискредитират изборите, защото ги е страх. „Страх ги е, че дори с този ресурс, с който разполагат да станат първи в парламента, те повече няма да могат да управляват. Страх ги е и вие ни показвате с вашата подкрепа, че няма да имат шанс да превземат и президентската институция. Затова техните усилия ще останат безплодни“, каза още Радев. Той подчерта, че е важно в неделя масово и отговорно хората да излязат да гласуват. „Ние сме тук с г-жа Йотова, за да ви кажем, че както досега, няма да ви предадем. Съдбата е в нашите ръце. Зависи ние колко ще бъдем мобилизирани, колко вярваме и колко единна ще бъде нашата воля. И да продължаваме напред с чувство за дълг и отговорност пред родината и бъдещето на нашите деца. С вас сме!“, категоричен е президентът.
„Не позволявайте да ви превърнат отново в поданици. Поданикът чака някой да му подаде, а гражданинът дава своето доверие на управлението и може бързо да си го вземе обратно, ако не са оправдани надеждите му“, се обърна Илияна Йотова към хората в Левски. Тя е убедена, че битката за България продължава и със загубеното за страната ни десетилетие на Борисов е приключено.



Купуването и продаването на гласове е престъпление


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог