Свързани новини

04.11.2021 18:11

Радев в Добрич: С Йотова превърнахме президентството в единствения стълб на стабилност и държавност

Видян 1379 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Силни аплодисменти и викове "Победа!" посрещнаха президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова в Добрич. Стотици хора дойдоха, за да разговарят и лично да поздравят президентската двойка.


"За нас е огромно удоволствие да бъдем отново заедно с вас в Златна Добруджа и нейната столица Добрич", заяви президентът Румен Радев. "Ние бяхме тук и преди 5 години, за да поискаме вашето доверие. За да поведем заедно с вас битката за една нова България - на свободните хора, достойнството, на напредъка. Благодарим ви, че ни подкрепихте и заедно с вас победихме", каза още президентът. Той подчерта, че за тези години, заедно с Илияна Йотова, са превърнали президентската институция в единствения стълб на стабилност и държавност, на фона на политически упадък на доверие на цялата политическа система. Не се страхуваме да бъдем вашия глас", допълни той.


По повод Ковид-кризата, Радев увери, че правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения. "Така, че да преминем през това изпитание без да затваряме държавата и да лишаваме българите от социален и културен живот, да имат възможност да упражняват своята професия, без да разсипваме бизнеса", каза още той.


На въпрос дали се чувства българоубиец, както го определя Бойко Борисов, Радев отговори: "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите. Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България. Чуваме истерията на човек, който се опитва да прехвърли своята отговорност върху другите. Винаги така прави", допълни президентът.


„Заедно ще постигнем нова България на всички българи, а не на шепа хора с милиони. На тези, които ни оставиха пропадащи пътища и запазеното последно място в класациите за стандарт на живот“, посочи Илияна Йотова. Тя е категорична, че десетилетието на Борисов си е отишло и след 14 ноември България ще има ново правителство от силни и просветени хора, а не от безкнижници и калинки.


„Не искаме самозвани обединители, не искаме повече политика тип „аз на теб, ти на мен“. Не искаме повече две Българии. Искаме равен старт за децата ни, достойни старини за родителите ни. Ние сме за това обединение. Най-силната ни черта е, че носим надежда и увереност, че заедно ще се справим“, изтъкна Йотова.


„Пет години бяхте до нас и ние бяхте с вас. Пет години не предадохме интересите ви и не отстъпихме от обещанията си“, заяви тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Туземната на чичо Сам колониална администрация е късогледа ... 04.11.2021 18:34

    Туземната на чичо Сам колониална администрация дори не си представя какво я чака в близко бъдеще, когато прогоним от „Земята на Ботев и Левски американските колонизатори: “Англичаните, когато бягаха от посолството на 15 август, забравиха или просто хвърлиха на територията му документи с личните данни на афганистанците, които са сътрудничили с тях или са кандидатствали за сътрудничество. Британски журналисти телефонираха с помощта на някои от тези документи, които просто лежаха около посолството, и установиха, че някои от хората в тези списъци все още са в Афганистан. Отличен подход за евакуация на вашите съучастници. Заслужава да се отбележи, че Съединените щати наскоро предадоха на талибаните личната информация на граждани, сътрудничили със САЩ, които не могат да стигнат до летището. Всъщност те бяха предадени на милостта на талибаните. Талибаните могат милостиво да ги пуснат на летището, за да ги зарежат. .”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

стрелец