Свързани новини

01.11.2021 10:45

Зеленият сертификат не нарушава гражданските права: Панов

Видян 1187 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Убеден съм, че ще стигна до балотаж. Но хипотетично, ако това не се случи, ще застана зад кандидата, който не е подкрепен от ДПС. Това заяви в „Тази сутрин“ претендентът за поста на държавен глава Лозан Панов. Той е издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от „Демократична Българя“. Кандидатът за президент коментира още, че зеленият сертификат не нарушава гражданските права.

Относно решението на Конституционния съд по казуса с гражданството на Кирил Петков, Панов коментира: „На този етап трудно можем да преценим дали бившият министър на икономиката е действал в заблуда, неглижирал е закона или е имал лоши съветници. Въпросът е дали правните последици могат да бъдат предотвратени. Не мисля, че е формален актът на президента, с който назначава министрите в служебния кабинет“.

Според Панов президентът Румен Радев не е юрист и няма поглед върху правните последици. По думите му, държавният глава е трябвало да направи проверка.

Относно противоепидемичните мерки, Панов посочи, че зеленият сертификат не нарушава гражданските права. Той застана твърдо зад ваксините и допълни, че се е имунизирал срещу COVID-19 през април месец.

Той уточни, че ако е бил в „обувките на Радев“, е щял да настоява за по-стриктни мерки, но застава срещу националния локдаун. Панов разкритикува онлайн обучението при най-малките ученици.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови