Свързани новини

15.09.2021 14:39

Глобете Иванова, погази К19-ограниченията 2 пъти съзнателно и заплаши живота на хиляди хора

Видян 5878 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Снимката, разпространена на официалния сайт на Лили Иванова, която виждате, показва недвусмислено, че на концерта й в Античния театър на Пловдив са нарушени нагло и безпардонно 2 категорични задължения във връзка с пика на 4-тата вълна на коронавируса, в който сме в момента. Според заповедта на МЗ на спектакли на открито се работи с 50% от капацитета на съоръженията при отстояние поне 1,5 м между всеки зрител. Само че, това би свело до 1 650 души публиката на Лили, вместо натъпканите 3300, колкото е капацитетът на театъра. А значи концертът не би бил рентабилен и тя би се лишила от печалба. Личат и хора на стъпалата, а това е подлежи на още една санкция, тъй като според нареждането на МЗ не се допускат правостоящи и други зрители извън обозначените места при форуми на открито.
Концертът в Пловдив е втори с подобен тип погазване на задължителните за всички норми след също големия й провал във Варна.
Тепърва тя е заявила 3 концерта в НДК.
Сдружението на заведенията в България настоя МЗ и РЗИ – Пловдив, а ние добавяме и РЗИ – Варна, да санкционират певицата като организатор за невижданото и показно нарушаване на ограниченията, което поставя в опасност здравето и живота на хиляди хора – особено, като имаме предвид, че публиката й е основно в най-рисковата пенсионна възраст.


Мария Пенчева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Завистта няма почивен ден 15.09.2021 15:11

    Глобете Иванова, погази К19-ограниченията 2 пъти съзнателно и заплаши живота на хиляди хора. НЕ бе, направо ги УСМЪРТИ!Нещастници,ако някой се разболее от КРОМИД-16 без да е ходил на концерта, какво лечение му предлага скапаната държава-"ОБСЛУЖВАНЕ по ТЕЛЕФОНА" !

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,