Свързани новини

07.09.2021 19:00

Стефан Янев и Херо Мустафа обсъдиха стратегическото партньорство между България и САЩ

Видян 1036 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа. В рамките на разговора им в Министерския съвет акцент беше поставен върху стратегическото партньорство на България и САЩ и стремежа на двете страни да продължат ползотворното му развитие. Отчетено беше значението на регулярните контакти между България и САЩ в различни формати и на отличния диалог на най-високо ниво.


Премиерът Стефан Янев и посланик Херо Мустафа обсъдиха на срещата двустранното партньорство в борбата с корупцията и в сферата на отбраната и сигурността, както и потенциала на търговско-икономическите отношения на България и САЩ. Отбелязано беше още успешното българско домакинство на Инициативата „Три морета“, която има последователната подкрепа на САЩ.


В хода на разговора посланик Херо Мустафа запозна министър-председателя Стефан Янев с планираната от американския президент Джо Байдън виртуална „Среща на върха за демокрация“ в края на настоящата година. Премиерът Янев приветства инициативата и изрази очакване форумът да допринесе положително за значими в глобален план теми.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Ляв Нежен Демократ 08.09.2021 09:13

    Месното туземно население, имащо се за народ в кочината Булгаристан, благодари на Генерал Губернатора за подкрепата засвидетелствана от новите ни американски братя !!!

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 08.09.2021 09:09

    Вече 32 години Булгаристан е разграден двор !!!Важното е да се вика : „Слава Американу, Слава Булгаристану, героям слава“, а после АМИН !!! Спасението за кочината ни е само в НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ЕНИЧАРИТЕ НА СЛУЖБА ПРИ САЩ И НАТО!!!

  • 001 Тихомир Томов 07.09.2021 23:13

    Ха ха ! Др. Мустафа е предала на Янев списъка със задачи и сроковете за изпълнение . https://www.youtube.com/watch?v=v8tHHC0kMJg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева