Свързани новини

29.08.2021 15:18

4 пъти ИТН е канил К.Петков за кабинета си

Видян 3378 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на интервюто си пред БНТ лидерът на ”Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че служебните министри Кирил Петков и Асен Василев сами отишли при ИТН и проявили желание да бъдат част и от следващото правителство. Пред БТВ министърът на икономиката заяви, че самият Трифонов се е обърнал към него с думите: ”Kириле, бих се радвал да си министър.” Пред БНТ Петков разкри, че общо четири пъти е бил поканен да участва в кабинет на партията от представител на ИТН, Тошко Йорданов, Слави Трифонов и Николай Василев, предаде Фрогнюз.

"Представителят на ИТН каза - нека да Ви организирам среща с г-н Тошко Йорданов, Тошко Йорданов дойде в офиса на Асен Василев, ние казахме: "Единственото, което нас ни интересува, е да продължим да свършваме работа, да спираме течовете, да премахваме корупцията". Вече се бяхме засилили сериозно и с ББР, и с част от другите неща като ДКК и следващата среща, след тази, когато Тошко Йорданов дойде при нас, беше - Слави ме покани мен и каза - Кириле, бих се радвал да бъдеш министър в наш кабинет, аз казах, че тази работа е отборна - не може да се прави от един човек и казах, че за мен финансите и Асен Василев са много важни да бъдат в координация с икономиката, защото само така двете неща могат да се случат", разясни отново Кирил Петков пред БНТ.

"Не може да имате финанси и икономика не в синхрон, както и образование, ако искаме да направим България една иновативна икономика. Следващата среща беше с Николай Василев, където се разбрахме, че имаме различни виждания как България трябва да се развива в следващите месеци. Ние вярвахме, че, първо, трябва да се спрат течовете, кражбите и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.08.2021 10:01

    005 ти заедно с него ли игра на пясъка като деца ? Мама ви проста герберска деба, вие сте си играли " на деца" с всеки ваш противник ли бе кретени, че им знаете детството ?

  • 004 Тихомир Томов 29.08.2021 20:15

    Малко е ходил. Васил Найденов пее за едни 7 пъти ............. От малък Киро е научен да лъже по партийна линия !

  • 003 Anonimen 29.08.2021 19:43

    002, лъже та се къса, скрит в една "кутурка" и от там раздава "конфликти" всеки ден под диктовката на "задкулисието" не си ли схванал вече тази политическа истина ? Той излъга за десетки неща, като почнеш от обещанията преди избори, че заедно с партиите от протеста щял да "изчагърка" ГЕРБ и какво стана уличи ги в искане за кресла което после отрече, излъга гласоподавателите, че ще се бори срещу диктатурата на Тиквата, а той се представи като диктатор над тези които го подкрепяха и на които трябваше да разчита, не искам да се задълбочавам повече, защо не си забелязал тези ЛЪЖИ ?

  • 002 Anonimen 29.08.2021 19:17

    до 001: А от де си сигурен,че Слави лъже? Дума срещу дума. Единият лъже ?

  • 001 Anonimen 29.08.2021 17:37

    Лъжецът,измамникът и вожд на племето "Чалгари" трифонов / с малка буква му е името защото не заслужава уважение от правописа / отново измами нагло симпатизантите си и тези които са го слушали, че К.Петков и А.Василев сами са търсили ИТН за разговори ! Така не става чалгари, с измами и лъжи вече си отидохте от политиката, ще останат да ви се доверяват само завършени глупаци,"дипломирани" идиоти и чалга любители АУТ сте заслужено !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби