Свързани новини

18.08.2021 21:00

Няма да влизам в правителство с 3-ия мандат: Слави

Видян 4492 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Тъй като отскоро съм в политиката, явно не ги разбирам нещата така, както ги разбират печените политици. Печените български политици. Явно някои неща, като последователност, да си държиш на думата, почтеност, компромис, жест, уважение, явно тези неща са част от нормалния живот, но от политическия - не са! Там тези думи придобиват съвсем друг смисъл, звучат по един начин, но всъщност предполагат точно обратните действия. Да, не ги разбирам аз тия неща. И честно да си призная - нито искам да ги разбирам, нито пък някога ще приема този начин на поведение, в който казваш едно, пък правиш друго, в който лъжата е истина, компромисът е навеждане, а почтеността е някаква архаична глупост.
Сега ще ви обясня как ги разбирам аз нещата. “Има такъв народ” се опита да реализира правителство, да - правителство на малцинството, но Конституцията позволява това, и “Има такъв народ” направи необходимите жестове и компромиси към т. нар. “партии на протеста”, защото ние бяхме казали, че само с тяхната подкрепа ще реализираме правителство. Ние не получихме тяхната подкрепа и нашите жестове не бяха разбрани и бяха отхвърлени. У нашите евентуални партньори имаше, забележете - “усещането”,  че в нашето предложение се вижда “дългата ръка на ДПС”. Сега при евентуален трети мандат, даден от президента на тях, тяхното “усещане за дългата ръка на ДПС” изчезна и те очакват нашата подкрепа. Магия. Явно в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 19.08.2021 10:27

    "Няма да ВЛИЗАМ в правителство с 3-ия мандат:Слави" - питам, какво означава "ВЛИЗАМ" ? Ако ИТН беше свободна и демократична партия, а не диктаторска, вместо думата "влизам", този чалгар-нарцис би употребил думата "ВЛИЗАМЕ" което означава, че решението е взето колективно, а не ЕДНОЛИЧНО от него, тук вече не става дума за лапсус допуснат от чалгаря, а за доказателство на начина на държание, поведение и изказ на г-н "експертът" по чалга-политика ! "...докато суверенът не реши друго !" - ти г-н чалга-експерт кога напусна фейсбукската си стаичка и говори със суверена та знаеш какво е решил суверена, аз доколкото имам информация 68 % от суверена иска Служебният кабинет да остане за редовен, а само 8 % искат ИТН да състави кабинет ? "Освен това и всички останали партии заявиха, че няма да подкрепят правителство на “Има такъв народ” - нова нагла манипулация, никоя партия от протеста, а и БСП не са заявили това което твърдиш г-н измамник, партиите не те подкрепиха, защото ТИ с твоите чалга-сценаристчета решихте да налагате диктат над партиите като три пъти предлагахте идиоти за поста Министър-преседател без да се съобразявате другите съгласни ли са с вас и доказахте, че според ИТН те нямат право на глас което е диктатура по герберастки, нагла и неприемлива ! Г-н чалгар, ти смачка надеждата на българинът за "бял свят", като го изстреля в "космоса" без да го питаш той какво предпочита по-добър живот или космос, а УЖ много "СЛУШАШ" суверена какво желае, но само за пред МИКРОФОНИТЕ ! Защо г-н чалга-експерт никога не си коментирал как да направиш здравеопазването безплатно както е тук в Западния ЕС, показваш здравната си карта и нищо повече, никакви стотинки никъде не се плаща, нито за лечение, нито за операции, нито за лежане в болници, никъде нищо, а лекарствата предписани от личният или лекуващият лекар са с намаление от 80 % до 95 %, за пенсионери са намалени с 90 %, а за безработни са безплатни, ТОВА ЗАЩО НЕ ТИ Е ПРИОРИТЕТ БЕ ЧАЛГАРИНО, А КОСМОСЪТ ТЕ БЕШЕ ОБЛАДАЛ ? ТИ С ИТН СТЕ ИЗМАМНИЦИ И МАНИПУЛАТОРИ, ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ ДИКТАТОРСКАТА ГЕРБ НА ТИКВАТА ИЛИ ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ НА БСП И ДПС !

  • 005 меркантилен измамник 19.08.2021 09:45

    От свинята лебед не става, така и с чалгаря. Единствената му цел е да захлеби доволно от ситуацията и наивитета на българите, което може да му даде само престъпните олигарси от крадливата схема, изградена стройно във вертикалата и хоризонталата от Борисов, Доган и Пеевски. Дано се задави с милионите, заради които разиграва целия този цирк, хаос и деструктивност

  • 004 Anonimen 19.08.2021 08:15

    ДБ и ГЕРБ ТРОЛОВЕ,НА ВАС ВИ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ,НИКОЙ НЕ ОЧАКВА ОТ ВАС ДА ЧУЕ ИСТИНАТА,а 003 се нуждае от сериозна медицинска грижа,има пълна симптомтика на тежък кретенизъм!

  • 003 за последно 18.08.2021 22:33

    Депесарски боклук! За пари и майка си ще продаде камо ли 600000 избиратели

  • 002 Anonimen 18.08.2021 21:44

    Гласувах за тези помияри от чалгата, но сега ме отвращават, като го слушам тази гнида ми се повръща, затова и вече не гледам шибаната му телевизия 7/8 въпреки, че съм платил за цяла година, да си купи свещи с парите ми ! Този самовлюбен чалгар е наговорил куп глупави манипулации, този идиот никога не е искал консенсус и разбирателство с други партии беше видно от разговорите които шайката чалга-сценаристчета превърнаха в ДИКТАТ над другите партии които им подадоха ръка, но тези чалга-кретени не я приеха, тези чалгари се вижда подражават на ГЕРБ-убитака и явно "пърдят в едно гърне", но за простата "публика" се различават, тези клоуни на политиката имат познания само за чалга "културата", за истинската политика са първокласни идиоти !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева