Свързани новини

17.08.2021 11:52

Отказалата дело срещу МВР-насилниците е издигната за европрокурор

Видян 16064 пъти | Коментари 8
Гласували 7 рейтинг: 3.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вижте прокурорката Вероника Трифонова, която е отказала да образува наказателно преследване срещу полицаите-садисти, пребили протестиращи зад колоните, след което за награда стана европейски делегиран прокурор", пише Ататас Чобанов, Биволъ/bird.bg.
Вероника Трифонова бе назначена за български европейски делегиран прокурор, съобщиха от Европейската прокуратура на 7 май. Други двама кандидати – Венцислав Фердинандов и Божидара Ганева-Димова, са били отхвърлени, защото не отговарят на всички необходими критерии за допустимост.

Одобрените български европейски делегирани прокурори вече са четирима.

България предложи десетима кандидати за европейски делегиран прокурор. В началото на април стана ясно, че трима от тях – Светлана Шопова от Софийската градска прокуратура, Димитър Беличев от окръжната прокуратура в Пловдив и Бойко Калфин от окръжната прокуратура в Кюстендил са одобрени, припомня специализираният правен портал Lex.

Тогава бяха отхвърлени следователите Бисерка Стоянова, Преслава Петкова и Мая Ковачева, както и съдията Христо Крачунов, защото не отговарят на изискванията. Европейската прокуратура съобщи, че оценката на качествата на обвинителите Божидара Ганева-Димова, Вероника Трифонова и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.08.2021 14:29

    Нищо за чудене, това е практиката на мафиотската шайка ГЕРБ ! ГЕРБ имат за главатар /Б.Борисов/известен като крадец на коли в З.Европа и мафиот от СИК, ГЕРБ имат днес зам.председател на НС доказано с "топли" връзки с един от главатарите на Албано-Косовската мафия, ГЕРБ имаха министър на Вътрешните работи бивш шофьор на известният бандит Илиенски, ГЕРБ имат консул във Валенсия уличен в престъпна дейност, ГЕРБ имат гл.Прокурор един престъпник на закона, ГЕРБ имат депутат /Лъчо Мозъка/ достатъчно тъп за да се нареди през работно време за раздаване на безплатни телефони което беше капан, ГЕРБ имат депутати /Биков,Митов,Сачева,А.Тодоров/ познати като най-големите политически курви навремето храчили яко срещу Тиквата и ГЕРБ, след това срещу огромни суми превърнали се в защитници на тази шайка и тази Тиква, ГЕРБ имаха за Председател на НС най-простата кърджалийска путка без достойнство и фамилиарен морал, ГЕРБ имат най-големият финансов измамник К.Ананиев участвал в 5 правителства /защо ли, ако не е майстор на измамата и кражбата/ като финансов министър или заместник, а при тях дори и здравен министър за да ги научи лекарчетата как се краде и отклоняват народни пари, ГЕРБ и Тиквата имат милиарди в пари и злато и няма кой да ги осъди, с толкова пари може да се купи и най-скъпата свобода ! ГЕРБ са престъпници, към тях бавно и сигурно се присламчват ИТН които от сега демонстрират, че искат да налагат диктат и тотална власт...хора не трябва да допускаме повече във властта шайки като ГЕРБ,ИТН,ДПС и БСП, това са клонинги на БКП и олигархията в България !

  • 002 Anonimen 17.08.2021 13:11

    Тя Точно затова е предложена от Каскетурата!

  • 001 Anonimen 17.08.2021 12:07

    Кьовеши да ли знае какъв обслужващ българската мафия боклук е взела под крилото си? Дано я натири час по-скоро при шефа си милиционера с каскет

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец