Свързани новини

11.08.2021 14:53

Повръща ми се от лицемери: Тошко Йорданов

Видян 3638 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В този парламент ми се повръща от лицемери. Христо Иванов си позволи да лицемерничи за пореден път”, заяви Тошко Йорданов и подчерта, че още при преговорите между ИТН и ДБ са заявили, че ще подкрепят комисията за Буджака, предаде Нова тв.


„Ние ще подкрепим създаването на тази комисия, така както подкрепихме комисията за Росенец. Това е елементарно, ясно и логично. Ще подкрепим и всяка комисия, която четиримата зелени в тази зала предложат за всяко друго извръщение с българската природа, било то на морето или в планината. Ще подкрепим всяка комисия, за да не издевателстват върху българската природа”, добави Йорданов.


На преговорите, които след това са водили партиите, лицемерието е продължило.


„Христо Иванов заяви в нашата парламентарна стая пред пет човека, че той трябва да одобри който и да е кандидат за министър-председател, който предложим ,членовете на МС и всяко едно бъдещо назначение по контролни органи. Иначе губим подкрепата. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист. Мая Манолова заяви пред мен и Виктория: „Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете”. Готов съм да отида на детектор на лъжата, за да потвърдя думите на тези двама лицемери”, заяви Йорданов.


Той добави, че според него ДПС и ДБ си мерят олигарските. От ИТН пък имали достатъчно известен лидер, който няма къща на Буджака. За партията е „еднакво гадно дали ще заменят Доган и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.08.2021 15:25

    А на мен не само ми се повръща, но се срамувам, че съм гласувал за идиоти като ИТН и най-специално Тошкото Йорданов ! Този екземпляр от ИТН се представя като говедар първа степен, как веднъж когато излиза на трибуната на НС за изказ, не показа, че поне уважава Председателят на НС, че е от неговата партия и да се обърне с "уважаема г-жо председател", няма такава обноска в неговият каруцарски език, чудно в кое училище за простаци е завършил основното си образование ? Излиза на трибуната и доказва неуважение нито към колеги нито към състава на председателството на НС, да не говорим пък за уважение към министри и това НЕЩО ме представлява мен и всички които сме гласували за ИТН в НС, какъв срам каква излагация за вотът ми, а ще чакам добри резултати от такава измет която няма нищо общо с политика и обноски, да защити интересите моите и на симпатизантите на ИТН ? Ще напомня на В.Василева, че зад лицемерни усмивки се крият точно представителите на ИТН в Парламента и не пресконференции които съм гледал по ТВ, г-да "шоумени" измамихте ни достатъчно успешно, поне покажете сериозност в НС и отговорност, защото никой не ви е виновен, че нямате подкрепа от никой, диктатът който се опитахте да наложите не подхожда на това което прокламирахте преди изборите !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл