Свързани новини

10.08.2021 14:36

Няма да предлагаме кабинета за гласуване, отиваме на избори: Слави (Видео)

Видян 3766 пъти | Коментари 13
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Направихме всичко възможно и всички компромиси, жестове към така наречените "партии на протеста", за да подкрепят правителство на "Има такъв народ" като първа политическа сила! Не се случи заради поведението и в крайна сметка предателството на "Демократична България" и "Изправи се, БГ! Ние идваме".

Това е предателство и затова ние утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет, защото ясно бяхме заявили, че без подкрепата на тези партии няма да предлагаме кабинет.

Второ, това означава, че отиваме на нови избори, защото ние, като първа политическа сила в сегашния парламент, няма да подкрепим нито партиите на статуквото за следващ кабинет, нито "Демократична България", нито "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Това каза лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов в обръщение, излъчено по телевизия 7/8. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

"Разбира се, че съществува вероятността, според Конституцията, при следващите две възможности, определени от Конституцията, „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ да постъпят „национално отговорно“ и да се съберат с ГЕРБ, ДПС и да създадат правителство и да управляват заедно, както до неотдавна", допълни той.

"Трето, на президентските избори, които предстоят след няколко месеца, „Има такъв народ“ ще подкрепи кандидата за президент Румен Радев, защото той най-много изпълва със съдържание представата ни за президент на България. С нашата подкрепа ние се надяваме, че той ще стане президент още на първи тур", каза Трифонов. Той благодари на всички, "които не се уплашиха да застанат заедно с нас, с имената си и с лицата си и в първото ни предложение за кабинет, и във второто ни предложение".

„Тази битка ще е дълга и ние ще я спечелим", обеща той на привържениците си.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 10.08.2021 16:20

    На кого не е ясно вече кои са за това да няма промяна в страната? Слави бе в ролята на прекрасен стойностен лакмус за морала на солепилите се и впоследствие яхнали протеста срещу мутрата от Банкя. И понеже биографиите и политическото минало на почти всички "партии за промяната" са отдавна известни, реших да напомня нещо известно само на малцина. Защото ми омръзна от поучаванията за професионализъм и морал от страна на професор Минеков. Той отдавна се радваше на партийна подкрепа за своите творби и пример за това са двата негови лъва пред Съдебната палата. Един от тях е професионално недоразумение и срами страната пред интелигентните чужденци. За жалост невероятно тъпите и без каквато и да е обща култура членове на приемателните комисии по онова време не са забелязали грешката в позата на единия лъв и не са се замислили, че в природата това не може да стане. Просто лъвът не се придвижва по този начин за да не падне. При една съвсем кретке и случайна среща с професора ми я посочих. Но високоморалният професор, който обучава на изкуство студенти кратко репликира с "Това е само техническа грешка". Да си призная, че по-нагло оправдание на липсата на професионализъм не бях срещал! За любопитните - можете ли, заставайки срещу двойката лъвове, да откриете свидетелството за непрофесионализма на професора? И втори въпрос - още ли мислите, че без открито изразено негодувание по улици и площади може да се прогони наглата измет от политическия живот на страната, която пряко или завоалирано подкрепя корупционния модел на "корумпето "Ало, Ваньо" и защитава спокойствието на каскетчето Вишински?

  • 007 Anonimen 10.08.2021 16:18

    НЕ НЯМА ДА ОТИВАШ НА ИЗБОРИ, ТИ ЗАМИНАВАШ ЗА МАРС ПО ПЪТЯ НА ЗАБРАВАТА !

  • 006 Anonimen 10.08.2021 16:11

    Най-много изненадва инатът на ИТН / И Така Нататък - ха ха ха / да възстановят диктатурата на Тиквун ! Никога не съм очаквал, че чалгарията ще бъде на такова високо просташко ниво и неистовото желание за самостоятелно управление без намеса на други !

  • 005 До боклуците от безвремието в Булгаристан 10.08.2021 15:43

    Преди 30 години ни обещаха, че след 50 години „демокрация“ ще останем 5 000 000, а бяхме 9 000 000 при омразният социализъм, а една четвърт от населените ни места ще бъдат обезлюдени!!! Кой живял-живял !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!!

  • 004 Отче Ваш 10.08.2021 15:39

    Събитията около проекта за соросоидно правителство на ИТН за пореден път доказва тезата за недоносеното гражданско общество в кочината Булгаристан, където целта оправдава средствата, за жалост целта не е нов модел на управление, а кокала, за който Алеко прозорливо бе описал с думите :“И едните и другите са маскари“ А мат‘рялът продължава на крещи: Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава , АМИН !!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог