Свързани новини

20.07.2021 16:07

В Пирогов виждаме върха на айсберга: д-р Н. Болтаджиев

Видян 2542 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Очевидно се източва НЗОК. Очевидно от "Пирогов" са източени 1,2 млн. лева от нашите осигуровки», заяви пред БНР д-р Николай Болтаджиев, от Сдружението на частните болници, който се е подписал в протестно писмо в подкрепа на служебния министър Стойчо Кацаров.


"Очевидно това е престъпление, за което ще се произнесе прокуратурата. От друга страна това не са всички колеги от "Пирогов". От друга страна протестът е политически, защото и Бойко Борисов се намеси в него", подчерта той.


Според д-р Болтаджиев "се вижда само върха на айсберга, защото проверката е открила нарушения при две пътеки, а има още 260".


"Досега имаме две болници, на които за много по-дребни нарушения бяха отнети лицензите. Ако се спази законът, на "Пирогов" трябва да се прекрати договорът. "Пирогов" вече не е от болниците, които, ако не съществуват, ще пропадне здравеопазването. Но аз държа да съществуват всички болници, за да имат пациентите право на избор, но това не оправдава точенето на Касата", допълни д-р Болтаджиев в предаването "12+4".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 наказания 21.07.2021 08:57

    Обществото е омерзено от безскрупулните и цинични кражби от тяхното здраве, респективно здравната каса и когато излизат кражбите на яве богопомазаните крадци в бели престилки веднага протестират и чак пък и оставки искат?! Това не са лекари, а бизнесмени престъпници, благодарение на Тиквата и неговата престъпна и корумпирана ОПГ. Първи сме по бедност, първи по смърт, хората не получават адекватни и навременна медиц.помощ, а лекарите милионери искат да продължат да крадат

  • 001 Anonimen 21.07.2021 07:06

    ЗАЩО МЕДИЦИТЕ НА ПИРОГОВ ПРОТИСТИРА НА ВЪН И СПИРАТ ДВИЖЕНИЕТО С РАБОТНИ ДРЕХИ И ПОСЛЕ ХОП ПО КЛИНИКИТЕ КЪДЕ Е ХЕЙ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева