Свързани новини

19.07.2021 14:07

Обвиняем по делото Чората става финансист №1 на Благоевград

Видян 1526 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новоизбраният кмет на община Благоевград Илко Стоянов обяви част от екипа, с който ще работи по време на мандата си. Той коментира, че залага на хора с висока експертна оценка и нова визия за управление, съобщиха "Струма" и БНТ.


Сред тях е и един от обвиняемите по делото за смъртта на Ангел Димитров-Чората през 2005 г. Борис Механджийски ще поеме финансите в община Благоевград. Механджийски е с богат опит в финансовата сфера. Работил е като данъчен експерт в НАП, в Икономическа полиция и в банковата сфера.


Градоначалникът обяви ощ и създаването на нови дирекции, сред които дирекциите "Екология и чиста среда" и "Икономическо развитие и иновации".


Мандатът на Илко Стоянов започва с един заместник-кмет, който е по строителството, като останалите двама, които ще отговарят за европейски проекти и икономическо развитие, ще бъдат предложени по-късно. Представеният днес заместник е бившият директор на ВиК в Благоевград Христо Дюлгеров.


Ще бъде проведен и референдум в малките населени места, които ще бъдат питани кои кметски наместници да бъдат назначавани, добави Стоянов. Предложеният екип предстои да бъде гласуван от Общинския съвет.


"През цялата компания казвах, че ще водя диалог с хората и ще направя точно това нещо. Най-вероятно следващата седмица ще има промени в част от екипа на кметските наместници. Но независимо от това какво ще се случи сега, идеята ми е някъде по време на президентските избори да проведа едно допитване сред хората на съответните населени места кой те ще предпочетат за техен наместник", каза Стоянов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.07.2021 22:01

    Това е морала на "ноовите" управляващи от ИТН.Този кмет е такава политическа проститутка-бил е в СДС,ДРОМ,Роден край,и още 2 партий и за финал при ИТН на Слави.Зам.кмет е от ГЕРБ в община Петрич,едновременно адвокат в софийската колегия и обслужващ правно ВИК -Петрич.Беще хем водач на депутатската листа в Благоевградско,хем кандидат за кмет от ИТН.Виждате за какъв ВСЕЯДЕЦ става въпрос и какъв управленец от нов тип очаква благоевградчани.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и