Свързани новини

13.07.2021 13:33

Правителството на ИТН няма да мине, политика се прави с диалог: Георги Кадиев

Видян 1596 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма да подкрепим правителство, което не разговаря с нас. Това не е нормално, седим на 2 метра един от друг в парламента. Няма официални преговори, коалиционни, прозрачни, на които да се договаря програма и участие в правителство пред очите на всички". Това каза пред БНР Георги Кадиев от "Нормална държава". Партията се яви на изборите в "БСП - Коалиция за България".


Той заяви, че ще настоява коалицията да не подкрепи правителството на ИТН.


Слави Трифонов: ИТН няма да прави коалиции, предлага свой кабинет с премиер Николай Василев


"Които и да бяха лицата, начинът, по който беше предложено правителството, е несериозен. Политика не се прави така, а като се говори с другите".


В предаването "12+3" Кадиев прогнозира, че правителството на ИТН няма да мине, освен ако ДПС и ГЕРБ не гласуват за него.


"Ако мандатът дойде при нас, ние трябва да направим това, което Слави Трифонов не направи - да извадим 10 точки на масата, да поканим партиите на преговори и да се опитаме да съставим коалиционно споразумение, в което има равностойни партньори".


Лидерът на "Нормална държава" изрази мнение, че приоритетът на ИТН за приватизиране на Българската банка за развитие е грешна идея, а изграждането на магистрали е по-удачно с европари, отколкото на концесия, друго предложение на ИТН.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 изгря и бързо изгоря 13.07.2021 15:50

    Да си въобразиш, че с 60 депутата ще налагаш твое правителство от известни крадци и неизвестни калинки е най-малко безумие и самоубийство. Явно чалгата и шмъркането не са като да се правиш на загрижен за хората случайно и моментно на върха...Някои индивиди не са проумели защо хората бяха на протести почти година

  • 001 Anonimen 13.07.2021 14:34

    Най важният извод от изборите е -народът от много прост стана по малко много прост, но това не е достатъчно, за да тръгне държавата напред.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.