Свързани новини

07.07.2021 18:37

Атакуваха колата на Мая заради Златния гьол на Таки

Видян 6616 пъти | Коментари 1
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 50 служители, облечени в сигнални жилетки, на частния паркинг на ГКПП Капитан Андреево бяха изпратени да щурмуват автомобила на Мая Манолова и екипа й днес по обяд. Виж видео тук!


По-рано през деня Манолова обяви, че ще отиде на ГКПП-то, за да покаже частния паркинг, така наречения "златен гьол" за дезинфекция, при проверката на който НАП установи 32 млн. лв. липсваща касова наличност и лабораторията за проверка на плодове и зеленчуци на входа на страната.


От живо включване във Фейсбука на Манолова се вижда как при приближаването на автомобила й до бариерата на паркинга към него внезапно се втурват над 50 служители, облечени в светлоотразителни жилетки с агресивни викове и предмети за нападение.


Непредизвиканата с нищо агресия вероятно се дължи на споровете от последните няколко дни между Манолова и политици от левия спектър относно абдикацията на държавата от контролните ѝ функции на ГКПП " Капитан Андреево".


След като опитът за нападение не успя, няколко черни автомобила следваха автомобила на Манолова до паркинга на Гранична полиция.


Във второ видео на живо Манолова показва разговора си с един от шофьорите на черните автомобили, за който по-късно стана ясно, че е уволнен за корупция бивш служител на МВР, назначен като градинар на паркинга.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.07.2021 18:52

    хакай Майче! чупи тикви!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци