Свързани новини

03.07.2021 15:12

Борисов изненадващо при Ердоган

Видян 3071 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на среща с президента на Турция Реджеп Ердоган. Това стана ясно от видео , публикувано в официалния му профил във Фейсбук.


"Радвам се, че сте в добро здраве и кондиция, и че толкова добри взаимоотношения имаме между България и Турция. Справихме се с миграцията, благодарение на помощта на Турция. И Балкански поток направихме, продължението на Турски поток, и магистралите. Благодаря ви!", обърна се Бойко Борисов към Ердоган.


"Специално за миграционната политика - най-добрата политика спрямо нея бе на Турция, спрямо нея и на моя добър приятел и брат Бойко, който реализира също много добра политика във връзка с миграцията. Имахме добри взаимоотношения. Ние нямаме право да притискаме и злепоставяме България по този въпрос. Нашите граници ще бъдат така пазени, както досега", отвърна Ердоган по време на срещата.


Прави впечатление, че втори български политически лидер се среща в предизборна обстановка с турския президент. Първи беше председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. И, ако неговото посещение може да се оцени и като логично, на фона на повечето отворени секции в Турция за този вот, то визитата на Борисов беше изненадваща.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 04.07.2021 10:02

    В качеството си на какъв?

  • 005 как не я е срам 03.07.2021 20:14

    Как не я е срам тази подлога-безродник, да се снима без българския флаг, а с турското знаме? Все едно сме част от Турция, а не независима държава България!!! Изменник! Подготвя си бягството в Турция след изборите.

  • 004 тандем сатрапи 03.07.2021 18:54

    Срещу какво и колко Мутрата и приятел на Ердоган му предаде неговите опоненти против всякакви европейски и световни директиви, чиято съдба в затвора е неясна?

  • 003 Anonimen 03.07.2021 18:49

    ББ ПРЕДАВА-продава БГ интереси на ТЕРЧИНА...колко пъти вече...?

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 03.07.2021 18:22

    През 1891 г. „обичаният от всички“ българи Стамболов предложил на султан Абдул-Хамид България отново да влезе в състава на Турция, тоест, отново да падне под турско робство. Историята, както е известно, се повтаря като фарс. Да не го споходи и Буда Бухалков съдбата на перекендето Стамболов ??? Всички ще се молим за това, защото както е известно, историята се повтаря като фарс !!! АМИН дай Боже !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей