Свързани новини

08.06.2021 19:12

БСП закрива кампанията си 8 дни преди изборите,защо

Видян 1461 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП ще проведе национален събор и закриване на кампанията на 3 юли 2021г. (събота) на Историческата поляна под връх Бузлуджа.


Това реши Изпълнителното бюро на БСП, предаде пресцентърът на партията. Странно е да се закрие кампания 8 дни преди изборите и 7 преди деня за размисъл. 


На събора на Бузлуджа ще се отбележи тържествено 130-ата годишнина на Българската социалистическа партия (ЧРД е на 2 август), като в честването ще се включат членове и симпатизанти на БСП от цялата страна.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 РУМЕН ПЕТКОВ: САМОЛЕТИ F-16 НЯМА ДА ИМА! 08.06.2021 19:28

    РУМЕН ПЕТКОВ: САМОЛЕТИ F-16 НЯМА ДА ИМА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА САНКЦИОНИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ! ЩЕ ПОИСКАТ ЛИ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ САНКЦИИ НА САЩ! /ВИДЕО/ https://www.facebook.com/ABV.alternativa/videos/3029840190574130/?t=71 Румен Петков изрази безпокойство от състоянието на ВВС и настоя за преустановяване на всякакви контакти с „Локхийд Мартин“. Ще наложи ли правителството санкции на САЩ! Самолети F 16 няма да има! Какво прави Шикеров, заловен с класифицирана информация, в правителството на Радев и оглавява мега дирекция?! Правителството трябва да преустанови контакт с американското правителство. Каквото за Божков и Пеевски, такова и за „Локхийд Мартин“. Иначе това е двоен стандарт! Има ли натиск от САЩ върху правителството да не наложи санкции върху тях?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни