Свързани новини

19.05.2009 08:27

13-годишно момче скочи от жилищен блок в Шумен

Видян 1962 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13-годишният Венелин Мерсинков скочи вчера около 17,00 ч. от покрива на жилищен блок на бул. „Мадара“ в Шумен, където живее, предаде БГНЕС.


Момчето се приземило върху предното стъкло на паркиран лек автомобил “Сеат”. Според очевидци то изпаднало в безсъзнание веднага след удара в колата. Съседка е звъннала в Спешна помощ и момчето било транспортирано с линейка до здравното заведение. 20 минути след инцидента на място пристигнаха връстници на Венелин, които разказаха, че в момента той не ходи на училище, а на 15-ти май минало делото му за кражби и предстояло изпращането му в поправително училище. Венелин живеел в апартамента на родителите си, само с баба си. Майка му била брокер на недвижими имоти във Варна, а баща му бил в затвора за палежи. Момчето било известно в целия квартал като най-големия дилър на дрога. От него можело да се купи от марихуана до хероин и кокаин, разказаха неговите приятелчета.
"Детето е извън съзнание. Има черепно-мозъчна травма, счупен десен крайник и контузия на бял дроб. Предстои да бъде настанено в ОАРИЛ", каза директорът на Спешно отделение Екатерина Вълкова. "Сигурно пак се е забъркал в нещо, не може да скочи без причина", каза майката на Венелин, която по-късно пристигна в болницата. Тя обясни, че вчера сутринта се видяла с Венелин, който й задигнал 14 лева и избягал.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци