Свързани новини

02.05.2021 07:55

Борисов и Радев поздравиха българите по случай празника

Видян 1834 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът в оставка Бойко Борисов отправи пожелания към българите на светлия празник Възкресение Христово.


„Днес е време за обединение и за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията“, пише Борисов в профила си във Фейсбук.


По думите му в България сме вече и на прага на политическа криза и „ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри“.


Президентът Румен Радев пожела на всички православни българи посрещането на Възкресението да бъде свързано и с надеждата да възродим вярата в собствените ни сили като общество, за да възродим държавата на духа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Бочко 03.05.2021 07:50

    Като какъв поздрави българите? Г-н Никой, ама да се навре в дома им! И като християнин ти казвам: Иконите не се пипат с мръсни ръце, а само се целуват! И още: Господ като реши да накаже някого, първо му взема акъла.Анадънму?

  • 002 Anonimen 02.05.2021 16:44

    Отворено писмо до Президента на РБългария да оглави инициатива "България - Зона на мира" Проф. Нако Стефанов, Лазар Мурджев 161039 прочитания /Поглед.инфо/ Български организации призовават президента на РБългария да оглави инициативата "България - Зона на мира", имайки предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион. Отворено писмо Призоваваме Президента да инициира и оглави Общобългарска платформа -Инициатива за спасение и неучастие на страната във военни действия Предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион, Родината ни да се обяви за „Зона на мира“ – това означава, че нашето Отечество се обявява за зона, от която при никакви обстоятелства няма да се предприемат враждебни действия от какъвто и да е характер, както и няма да се разрешава нейното сухопътно, морско и въздушно пространство да бъде източник на такива по отношение на вероятен конфликт...

  • 001 Петров 02.05.2021 16:38

    Г-н Президент благодаря за поздравите!! ТЮФЛЕК,ИЗМАМНИК ОТ ТЕБ НЕ ЧАКАМ НИЩО!!!НЕ ТИ ИСКАМ ПОЗДРАВИТЕ!!! СЪД!!!ЗАТВОР!!ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови