Свързани новини

15.04.2021 15:04

Комисия прави ревизия на Борисов

Видян 1864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първото редовно заседание на 45-ото НС  в петък по идея трябваше да започне с изслушване на премиера Бойко Борисов и създаване на комисия за ревизия на предишното управление, реши Председателският съвет. Инициативата е на Мая Манолова. Тя каза още, че ще бъдат обсъдени първите 3 комисии - правна, здравна и бюджетна.


"Започваме с изслушване на премиера Борисов, който не се е вясвал в парламента. Вече има председател на парламента и ръководство, които няма да толерират подигравките на изпълнителната власт със законодателната. Така че предстои да видим",  посочи Манолова.


Напомняме, че темата с плана за възстановяване е спешна, защото той разписва как да се изхарчат 12 млрд. лв. от ЕС за преодоляване на последиците от пандемията и трябва да се предаде на ЕК до 30 април. Правителството на ГЕРБ вече обяви, че не смята да спазва срока, защото нямало моралното право в условията на подадена оставка да внася подобен стратегически документ. Опозицията обаче настоява срокът да бъде спазен, макар че има и гласове планът спешно да се пренапише, макар и с риск от забавяне от няколко седмици, което няма да е фатално. 19' повече от половин година се бори за нормален план - това е бъдещето ни 50 г. напред.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.