Свързани новини

04.04.2021 23:04

Карадайъ: Българските избиратели гласуваха за промяна

Видян 1958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българските избиратели гласуваха за промяна. Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на пресконференция.

"Досега заедно гледахме анализите на екзитполове и видяхме общата оценка. Първо бих искал да поздравим всички избиратели в страната и в чужбина за активността, която проявиха на тези избори, дори в тези условия на пандемия. Заедно с това нещо бих искал да благодаря на всички избиратели, които гласуваха за движението на ДПС и в страната, и в чужбина включително и в Република Турция, които подкрепиха и програмата за ускорено икономическо развитие на страната, която има ДПС. На следващо място бих искал да благодаря на всичките ни структури на партията на ДПС и на нашите активисти, които проведоха една много добра кампания в тези условия на пандемия. Нашата оценка за това, което видяхме по медиите за анализа на екзитпола на различните агенции е, че българските избиратели на тези избори, гласуваха за промяната.

"Ние от ДПС също заложихме на промяна. Още при съставянето на нашите листи, а и в предизборната ни кампания. Нашият прочит на общата оценка на база екзитпола е, че българските избиратели гласуваха за промяна", заяви още Карадайъ.


„Важното за нас е, че направихме реална кампания. Опитахме се да стигнем до всички наши избиратели“. Това каза пред БНР Хасан Азис, кмет на Кърджали, част от ръководството на ДПС. 


Той изрази надежда Движението да бъде фактор при вземане на важни за страната ни решения. И призова да бъдат изчакани окончателните резултати от парламентарния вот, преди да се правят заключения.


 


„Разчитаме на гласовете и от Турция, и от Англия, и от Испания, от Франция, от Белгия, от всички страни, където има български граждани.


Експертен програмен кабинет с формулиране на важните стратегически цели на страната ще бъде тема, за която предстои ръководството да излезе със становище. 


„Винаги сме се заявявали за диалог между партиите и на базата на този диалог да се формулират важните стратегически цели на страната ни за десетилетия напред“, допълни Азис


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби