Свързани новини

04.04.2021 08:04

Изборите можеха да бъдат седмица по-късно, ако не беше инатът на президента: Борисов

Видян 3073 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов гласува в Банкя. "Никого не обидихме, нашата кампания беше най-толерантната кампания. Пожелавам успех на всички", това каза той, след като упражни правото си на вот. Виж видео ТУК!


Можеше да бъде със седмица по-късно, ако не беше инатът на президента, каза още Борисов.
„Виждате данните ни: 25, 21, 18% днес. Вече слизаме от третата вълна. Минахме половин милион ваксинирани. След 1 седмица щяхме вече да сме в по-добра кондиция, но искам да благодаря на всички, които се занимаваха с изборите. Свършиха огромна работа. Това са най-скъпите избори. Близо 50 млн. за ваксините, близо 50 млн. за машинното гласуване. Толкова искаха машинно гласуване. Близо 10 000 машини са взети и разнесени, хората могат да гласуват на тях. Изборите да са честни и прозрачни. Това струва много пари. Над 150 млн. лв. ще излязат изборите и някой ако иска на няколко месеца да си даваме по 150 млн. лв., вместо да отиват за хората, за повишаване на доходи, за пенсии, това е негово право. Винаги съм се съобразявал с това, което народът казва“, подчерта той.


Благодаря на всички полицаи, ЦИК, СИК, РИК, благодаря, продължават да работят, огромна работа. Дано да имаме честни и почтени избори, за да може както ни подреди народът, след това да имаме и претенции. Надявам се мобилизацията на партията ни ГЕРБ и СДС да е успешна, каза още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 04.04.2021 14:59

    Аз пък мисля, че той много добре разбира, че народът е против него, но е нахален и докрай ще използва властта си, за да не я изпусне, защото много добре знае, какво е натворил и колко го мразят за това.

  • 003 И нека Бог да благослови Америка за Булгаристан 04.04.2021 12:58

    Изборната постановка, естествено и предварително е одобрена и съгласувана с американските другари !!! Все пак, трябва да изпълняваме волята на големия три буквен брат, сподели Премиерът на изпроводяк!!!

  • 002 Елена Гунчева 04.04.2021 12:40

    С помощта на машината за гласуване си продупчих билет в трамвай number four, но мутрите не спят и професорът МишоК. има последната дума…

  • 001 Anonimen 04.04.2021 09:39

    Свещенна простота, тя е безкрайна....Този никога няма да осъзнае колко мразен е от народа си заради всичко, което е и което причини на хората и държавата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,