Свързани новини

14.03.2021 15:04

На Росенец издигаме пилон с българския флаг: Христо Иванов

Видян 3751 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Демократична България ще издигне на плажа на Росенец пилон с българския флаг, след като Върховният административен съд определи, че ивицата трябва незабавно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Това обяви съпредседателят на обединението Христо Иванов във видео, излъчено на живо от Росенец.

Той припомни акцията на Росенец от 7 юли, когато заедно с Ивайло Мирчев и общинския съветник от Бургас Димитър Найденов акостираха на плажа, а офицер на НСО поруга флага, който тримата се опитаха да поставят. Последва съдебна сага - за вписването на плажа, за събаряне на незаконни постройки, за осигуряване на достъп до плажа, която продължава.

“Това, което виждате тук е една империя от лъжи и подчинение на българските институции. Ние сме тук, защото мястото е емблематично за целия модел, по който държавата мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и неговите приятели в задкулисието. Това е емблема за това как България може да започне да се връща обратно към реалността и простият принцип е един закон за всички”, заяви днес Христо Иванов.

“Въпросът е кой държи българския суверенитет - дали народът чрез своите институции, или мафията, чийто почетен председател се казва Ахмед Доган. Защото българският трибагреник не е просто парче плат, той е символа на нашия суверенитет и на нашата държавност. Именно затова е толкова важно да можем да сложим българския флаг там, където той беше поруган. Това ще бъде символна победа над задкулисието”, каза още Иванов.

Общинският съветник Димитър Найденов, който е втори в листата с кандидатите за депутати на Демократична България в Бургас, заяви, че след определението на съда обединението ще продължи натиска над институциите.

“Още в понеделник ще изискваме от кадастъра да нанесе този плаж на картата”, ангажира се той, “Битката за улицата и за достъпа до плажа минава през самия плаж. След като той бъде нанесен на картата, по закон до него следва да бъде осигурен достъп чрез улица”, каза още Найденов. Той припомни не само битката за връщането на частната улица, която води до сарая на Доган обратно като общинска, но и действията срещу незаконните постройки, сред които и част от марината.

“Това място описа по най-добрия начин завладяната държава и всичко, за което се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 14.03.2021 17:47

    Да припомни на себе си, че не струва и да изчезне от погледа на народа

  • 008 Anonimen 14.03.2021 17:36

    България няма нужда от такива птеродактили като вас. Такива влечуги, дето искат само да крадат, нима ще оправят държавата

  • 007 Anonimen 14.03.2021 17:27

    Това, което виждате тук e сумата която бойко дава на ХРИСТО за пиар

  • 006 Anonimen 14.03.2021 17:11

    Жаден си за власт и изява повече от Тулупа, жалко подобие на човек си ти. Бог ли ни наказва с отрепки като вас?

  • 005 Anonimen 14.03.2021 17:10

    Христо пиличаш ми на смърфа на Бойко

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей