Свързани новини

01.03.2021 18:00

Контролиран вот с оранжеви маски: Манолова

Видян 1517 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„ГЕРБ се похвали със спечелването на частичните местни избори в Мъглиж, а след като се хвалят с изборната победа означава, че те признават, че са автори на новата изборна измама”, заяви лидерът на Изправи се. БГ Мая Манолова на брифинг пред журналисти.


Налице е нова иновативна схема за контролиране на вот - избирателите от секциите в Мъглиж гласували с предварително издадени еднакви по цвят оранжеви защитни маски, които след поддаването на гласовете били отчитани - оставяни на едно и също място. Маските са преброявани от организаторите на вота и вероятно след това се изпълнявали договорките, които предварително били направени”,  обяви тя.


По информация от щаба на Изправи се. БГ в Мъглиж има задържан един мъж - съпруг на общинска съветничка от ГЕРБ. Затова Манолова запита вътрешния министър Христо Терзийски дали това е вярно, както и кога ще приключи проверката с контролирания вот.


"Освен тази иновативна схема за контролиране на гласове, създадена от ГЕРБ, която нарекохме Мъглижгейт, там е налице новата коалиция и за предстоящите парламентарни избори - коалицията между ГЕРБ и ДПС”, каза бившият омбудсман.


Манолова изтъкна, че справката от проведените преди една година местни избори показали, че в същата четвърта секция в Мъглиж вотът бил разпределен поравно между ГЕРБ и ДПС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.03.2021 21:24

    МВР-то на Терзиев е бухалка на Тиквата. Не случайно герберския уреждач на избори Цветанов е категоричен, че трябва да има ротация на полицейски шефове на изборите, защото точно те правят чадър на манипулациите и фалшификациите

  • 002 Тихомир Томов 01.03.2021 21:22

    Когато пишете такива неподвеждащи мнения си пишете имената . При условие ,че нямаш име пиши " просто ваксиран "

  • 001 Anonimen 01.03.2021 19:33

    Манолова, пак се издъни. Ама то няма как, като те гледа човек от какъв електорат си заобиколена. Не подвеждай хората. Изборните резултати могат да се проверят от всеки грамотен гражданин. А те бяха почти същите и на редовните местни избори преди повече от година. Вземи се скрий някъде

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева