Свързани новини

24.02.2021 17:50

Орлин Горанов забърка антисемитски скандал

Видян 2507 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В предаването Последният печели от 23 февруари е излъчен недопустим цитат, който съдържа реч на омразата и клевети”, се казва в официално изявление на шефа на БНТ  Емил Кошлуков. Повод за реакцията му е, че в един от въпросите водещият Орлин Горанов дава антисемитски цитат, отричащ Холокоста на световно известния шахматист Боби Фишер, което доведе до обяснителен режим.


 „В лично качество и от името на БНТ поднасям най-дълбоки извинения на засегнатите страни”, посочи Кошлуков. „Ще наложа най-тежките наказания на всички виновни за допуснатата грешка”, добави той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.02.2021 20:56

    Стринка ми е от юдейско семейство - сини очи, тъмно руса коса, прав нос, бяла кожа, чист семит,n'est pas? И работлива като мравка.Имаше някакви братовчеди, които всяка неделя и се натрисаха да обсъждат юдаизма, и най-вече, да се наплюскат, щот стринка готвеше много хубаво. Женицата, вместо да си почине в уикенда, цяла вечер миеше чинии и в понеделник отиваше на работа, пребита като куче. Гямаше циганско и почина на 96г, от недолекуван бронхит.

  • 002 Anonimen 24.02.2021 20:43

    Юдаизмът е религия. И като всяка религия, има привърженици всякакви. При юдеите, както и при останалите религии е бъч с циганори, пардон, индивиди с гени от макаци, щот циганорите се кучат като хлебарки. Боби Фишер е брилянтен ум, за мен, най-великият шахматист за всички времена. Рознава най-добре юдаизма за това мрази най-много юдаизма. Аз съм от християнско семейство и за това мразя най-много идиотиите на християнството. Познавам един турски турчин, от Анкара,изклячително интелигентен тип, от богато семейство, който пък мрази исляма. Какво чак пък толкова особено - живеем в 21в, не в Средновековието.

  • 001 Тихомир Томов 24.02.2021 18:32

    Чифутите са много тънкообидни .Фишер е чист евреин и възмутен от мръсотията , която творят се премести да живее в Исландия . Браво на Орлин - да си го премести и дане му пука от мнението на педали като Кошлуков ....................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и