Свързани новини

15.02.2021 18:12

Нойзи и Дилов-син в листите на ГЕРБ?

Видян 7737 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Управляващите ще ни изненадат с медийни фигури за изборите през април, писа придворният 24 часа. Както 19 минути вече оповести министрите от кабинета Борисов 3 ще водят листи на ГЕРБ по места. Към тях обаче ще се присъединят лица от екраните, които също ще получат първи позиции на избираеми места. Според източници на официоза 24 часа това са Ивайло Цветков-Нойзи и Любен Дилов-син.
„ГЕРБ избира за водачи в листите си хора, които отговарят на профила на протестиращите от лятото - т. нар. умни и красиви - популярни лица, които биха се харесали на хората от площадите”, пише 24 часа.
Според изданието Нойзи е получил предложението да оглави една от столичните листи като представител от гражданската квота, а той вече се съгласил и ще е голямата изненада за 24-и МИР.
„Не, не е вярно. Приятен ден”, написа от своя страна самият той часове след публикацията на 24 часа. От коментара на Цветков обаче не става категорично ясно какво визира.
 „Дебелите от ГЕРБ, БСП и ДПС са седнали на националната гръд и нацията не може да диша”, написа не така отдавна Нойзи, който бе едно от лицата на ДСБ.
Останалите два софийски района очаквано се водят от премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев.
Напомняме, че от известно време Дилов-син пък е таен съветник на премиера Борисов, нещо като Любомир Лулчев за Цар Борис III.

В същото време той ще става главен редактор на списание L'Europeo Bulgaria, което иначе е ляво ориентирано. Там той ще работи заедно с жената на сътрудника на ДС и червен милионер Петър Манджуков, който е много близък до БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 17.02.2021 16:08

    Само Мутрата може да си позволи да прави водачи на листи провалените си и корумпирани министри, явно им е обещал предварително имунитет за безобразията им. Абе, вярно, че няма такава държава...

  • 004 Anonimen 17.02.2021 14:29

    Ей, Герб, да не забравите "интелектуалеца" и агент Коритаров! Той е "визионер" и аналлизатор!

  • 003 Anonimen 15.02.2021 16:33

    Няма ли свършване на тия алчни нагаждачи менте интелектуалци? Малка ли беше излагацията на тупанджията и артистчето в това НС, но явно лапачката си заслужава омаскаряването. А редачът на листи крадеца на тръби Харизанов да си приготви откраднатите 10 милиона от дебелите сметки за ресто

  • 002 Anonimen 15.02.2021 14:44

    Дрисъкът нойзи и повърнята Л.Дилов -син - интелектуалци? Може би, на фона на повсеместното отиквяване в помиярската партия. Единият е жертва на комплексите си за малоценност, а другият - на комплекса да изпъкне повече от баща му, без да схване, че с напъване може само да се насере, не и да постигне нещо. Трябва си интеУект за това, наУи? Освен това издънката Дилова доказва за пореден път, че е обикновен лайнар - важното е някой да му даде копанка да руча нещо. Освен ако Гергьов ден не са лика прилика със сегашните тулупи.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 15.02.2021 11:50

    Интелектуалци ли"? Който ги припознава за такива, да гласува за тях. Чекмеджетата им са в очакване вече. Те не бяха ли на другия бряг и набързо преплуваха. Дилов е ясен, но другият сноб с ръце на затворник в листата на калинките поставен от кадровика-крадец Харизанов личи и тук!!! Разбрал е, че на само назначилият се за интелектуалец Нойзи му трябват кинти, да издържа разпоретината Игнатова и го е приласкал набързо!!! Даже мога да си представя и как е представил цялата работа ", като нужда от обновяване и привличане на "умни" хора"!!! Срам и позор !!! Слава на туземната администрация в Булгаристан, слава на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ !!! Героям слава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей