Свързани новини

13.02.2021 13:00

Борисов за сина на Радев: Рядко готино момче, оставете го на мира

Видян 1691 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов призова синът на президента Румен Радев  - Георги, да бъде оставен на мира и го определи като готино момче. Той коментира казуса с него по време на инспекция на пречиствателна станция в Елхово, а преди това в Ямбол.


Поясни, че докато те работят за пречистването на водите, други политици се занимават с децата.


Борисов заяви, че познава сина на Радев. "рЕдко готино момче, симпатяга, красив и умен. Оставете го на мира", призова премиерът.


И добави: "Не ви ли е срам да правите така с децата".  Поясни, че на тази възраст всеки може да наруши нещо и сигурно с бащата му на същата са възраст са правили повече неща. Накрая се обърна към онези политици, които се занимавали с казуса и с децата на опонентите. Поясни, че ще им прати снимка на внуците си как реват и да ги пита: "Демократи ли сте вие. Върховенство на закона ли е. Провокации".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 14.02.2021 13:07

    Радев за похвалните думи на Борисов към сина му: Това е театър за наивници.Аз много добре знам кой поръча омаскаряването на сина ми, но като се разсъхна работата, се появи поръчителят целият в бЕло!

  • 004 Борисов за сина на Радев 14.02.2021 13:03

    Борисов за сина на Радев: Рядко готино момче, оставете го на мира! Каква я бех замислИл, па ква стана тя! Аре оставете я таз работа, че яд ме фаща дет нищо не успяхте да напраите!

  • 003 Anonimen 13.02.2021 14:39

    Сикаджийският престъпник умело използва министърчетата си за личните си игри и резултата е, че и той и лакеите му предизвикват все по-голямо отвращение и възмущение. Петнадесет години тази мутра лъже безподобно и размахва бухалката нагло и безнаказано, усвоявайки успешно за себе си и обкръжението си стотици милиарди на всички българи. За това сме последни по всичко, с изчезваща нация и без бъдеще....

  • 002 Anonimen 13.02.2021 13:55

    Neveroiaten podmolen BOKO...

  • 001 Anonimen 13.02.2021 13:52

    Тук големият въпрос е:истина ли е това и ИМА ЛИ НАРУШЕНИЕ? Ако няма-клеветниците да бъдат наказани!Това трябва да направи Борисов-да установи истината.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв