Свързани новини

13.02.2021 12:42

Защо само при нас говорят за 3-та вълна, огромен провал за властта

Видян 4530 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ваксинирането започва да си върши работата. Дневните случаи по света паднаха двойно в сравнение с пика в началото на януари. Следващият месец ще бъде още по-добре, което означава и че бизнесите ще бъдат отворени напролет и колелото на глобалната икономика ще започне да се върти.



На този фон българските експерти в областта очакват нова вълна тук през март, баш преди изборите. На опашката в Европа сме по ваксиниране, което е огромен провал за властта. Свикваме да сме последни във всичко, а това е изключително вредно за самочувствието на нацията. Борисов създава комплекс за малоценност. Чувство на обреченост, на това, че от България нищо не става. Пораженията от този комплекс са трайни. Длъжни сме да положим максимални усилия да го преодолеем", пише общинският съветник от ДБ Владислав Панев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 13.02.2021 19:16

    Така наречените експерти очакващи третата вълна са просто едни гъзоближещи плазмодий също като масово ваксиниращите на запад. Така наречения провал на властта заради ваксинирането за мен е единственият и плюс!

  • 001 Anonimen 13.02.2021 14:57

    Как защо, заради изборите, а по край тях и ред други далавери. За съжаление тези се показаха не като експерти, а като добре платени чиновници-пропагандатори. Болните не получиха здравна помощ, а здравите ги поболяха от масова психоза и медийна преса

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева