01/03

Свързани новини

01.02.2021 09:25

Протести по мински в Русия, дворецът на Путин се оказа 3D-анимирана недовършена сграда, определяна като хотел, no fly зона заради застава

Видян 4828 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протести, които според руските медии са по-малочислени от онези миналия уикенд и с по-малко млади хора заради критиките за привличане на много лица под 18 г., което там е противозаконно, се състояха в Москва и други големи градове на страната. Те са организирани по мински тертип не само заради провеждането през седмица, но и заради формата на разходка по двете страни на тротоарите на централни улици. И са за освобождаване на задържания Навални и с възмущение от разкритията му за Двореца на Путин в Геленджик . Оказа се обаче, че неговият филм е правен с 3D анимации, а реалната сграда е далеч от пускането и все още е строителна площадка, както показаха верните на Кремъл медии. Милиардерът и приятел на президента А. Ротенберг, който се заяви като собственик обясни, че прави апарт-хотел на скалата над Черно море. Той е изкупил дълговете към много кредитори на предишния собственик и смята да довърши до 1,5 г. обекта, предназначен за 7-звезден отдих на 16 богаташки фамилии. Има някои неточности във филма – от герба на Русия до названия на помещения, преведени от английски, които имат различни руски значения. Възловият момент и довод за принадлежността на обекта към Путин с безполетната зона над комплекса бе обяснен от подконтролните на Кремъл медии с показаната в съседство до строежа гранична застава.   



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.02.2021 22:02

    Дорогие, ние конечно ядем домати с колци, верваме ви, прави сте конечно разумеется. По-здрави на жужу, дарздравствует...

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 01.02.2021 09:59

    След всички писания на козяшките тролове „Соросоидна Правда“, „Реститутски Зов“ "Козяшка мисъл", "Гъдел нюз" и “ Фекалий Нюз“, разбрах едно нещо. Путин за да стане демократ, трябва да вкара 25 000 войници в Москва и всички тия протестиращи заедно с НаХални да се обявят за терористи !!!

  • 001 Чурулик Марийкин 01.02.2021 09:41

    Росгвардията раздава маски, чай и понички в Москва на всички желаещи. Да сте виждали другаде полицията да се държи така с протестиращи??? Да, ама полицията в САЩ, Холандия, Франция, реагират „по-демократично“ като канят протестиращите на вечеря в близките районни управления !!! Москва е опасана от над 300 000 камери и следващите дни ще ги посъберат и ще гледаме извиненията и обясненията на тези лумпени, че ходили да изкарат едни пари!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион