Свързани новини

11.12.2020 11:41

Детските градини в София ще останат затворени: Фандъкова

Видян 1173 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Детските градини няма да бъдат отворени от понеделник. Това обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, предава DarikNews.bg


„В момента няма основание за това. Ще продължим да следим данните. Има известно задържане, дори намаляване в броя на новозаразените, но броят на хоспитализираните се запазва на доста високо ниво, в това число и хората, които са на интензивно лечение“ поясни тя.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 мафия 11.12.2020 12:17

    След 10 г коpумпиpано и некомпетентно упpавление можем да кажем със сигуpност, че Фандъкова си е пpосто селска учителка по pуски и нищо повече. Кpажбите, далавеpите, източването на общинските пpедпpиятия, коpупционните схеми ще останат като отличителни белези на тази некомпетентна паpтийна лидеpка без никаква гpижа и мисъл за столичани!!! Многокpатно надути цени на непpекъснатите pемонти на pемонтите, златни нефункциониpащи тоалетни за стотици хиляди лв, кошчета за боклук по 1000 лв, пейки по 10000 лв, некачествен м-л пpи pемонти, изключително некачествено и непpофесионално изпълнение, толкова мpъсен въздух, че сме на 1-во място многокpатно в Евpопа и света, липса на детски гpадини, фалиpана на пpактика Топлофикация с 800 милиона задължения, pаздута администpация на СО с неноpмално високи заплати и бонуси....само едно мpънкане и подсмъpчане и неслучили се многокpатни обещания!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец