Свързани новини

27.11.2020 13:03

Предлагаме алтернативен бюджет - знаем как и можем да подобрим живота на хората: Нинова

Видян 1985 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Не може един достоен народ да продължава да търпи това. Ние имаме достойнство на българи, трудолюбие, чест, знание. Не можем да позволим повече този човек, този начин на управление да съсипват държавата“, това обобщение за ситуацията сега и времето назад, доминирано от Борисов и ГЕРБ, направи лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова в ефира на БСТВ.

Нинова се обърна към сънародниците си: „Самочувствие, достойнство, реакция – за това ви призовавам. Всичко зависи от нас. Зависи в деня на изборите. Начинът да се промени това, което се случва, да тръгнат нещата нагоре е  висока избирателна активност. Избирайте и гласувайте за когото пожелаете. Не бъдете пасивни“.

Тя отново критикува мнозинството на власт: „Мерките на управляващите са непоследователни, хаотични, непредвидими. Не могат да управляват кризата, по три пъти на ден променят наредби. Това е големият проблем, защото води до липса на доверие в управлението, което кара хората да не вярват в мерките“.

Общините от години наред се натоварват с все повече задължения, държавата им ги прехвърля, а сега в кризата, това е много тежък удар срещу тях, е наблюдението на БСП, изразено от председателя Корнелия Нинова.

„Ние предложихме финансов пакет за помощ на общините отново. Дългосрочното решение е да им се преотстъпи част от данъка, който събират от данъците върху физическите лица“, конкретизира лидерът на левицата.

По повод на Бюджет 2021 Нинова коментира: „Днес направихме анализ и равносметка на случилото се. Направили сме 204 алтернативни предложения в бюджета на правителството. 24 в бюджета на НЗОК, 42 в бюджета на ДОО, 138 предложения в държавния бюджет. Ние четвърта година предлагаме алтернативен бюджет. Преди това не е имало такава практика. Тези числа показват, че


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.11.2020 13:57

    Концепцията и действията на упpавляващите е да помагат на себе си и пpиближените кpъгове, а не на хоpата и го пpавят безскpупулно, целенасочено и по всякакъв начин без значение от жеpтвите в матеpиална и жива сила. Никак не е случаен фактът, че в pъцете на толкова негpамотни и необpазовани, лишени от моpал и съвест избpанници от упpавляващите се оказа гpижата за фиска и живота на бълг. наpод и дъpжава. Пълна съсипия и pазpуха, национална катастpофа...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв